Vind hier je volgende auto

2 Volvo V40 occasions beschikbaar voor importeren

Tweedehands Volvo V40 T2 importeren

Volvo V40 T2

  • 11-2019
  • 47.872 km
  • 123 pk
  • Benzine
  • Handgeschakeld
  • Sedan

Occasion Volvo V40 importeren

Waarom de Volvo V40 de veilige keuze is? Dat heeft verschillende redenen. Op de eerste plaats is het een veilige auto om je in te vervoeren. De kreukelzones, airbags en andere veiligheidssytemen zijn in een Volvo tiptop voor elkaar.

Ook op sociaal vlak is een V40 een veilige keuze. Als je voor een Audi of BMW kiest, dan hebben mensen al snel hun mening klaar. En die is niet altijd uitgesproken positief. Met een Volvo heb je daar veel minder last van.

Maar ook als je kijkt naar betrouwbaarheid, onderhoudskosten en afschrijving zit je met een Volvo V40 wel goed. Als je een exemplaar hebt met een goede onderhoudshistorie, en je bespaart zelf ook niet op het onderhoud, dan zul je jaren lang plezier hebben van je V40.

Qua uitrusting heb je bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Volvo V40 verschillende keuzes. Zo kun je kiezen uit verschillende pakketen en uitrustingsniveaus zoals de
Business, Inscription, Kinetic, Momentum, R-Design en Summum.

Qua motorisering heb je de keuze uit verschillende benzine (T2, T3, T4 en T5) en dieselmotoren (D2, D3 en D4).

Een tweedehands Volvo V40 importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Volvo V40 occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Meer weten over auto importeren met MrWheelson?

Bel of mail, we leggen je het graag uit!

Contact 085 - 4012905