Hoe helpt MrWheelson je bij het importeren van een auto?

Auto importeren kan complex zijn door de vele variabelen en stappen die erbij betrokken zijn. MrWheelson speelt hierin een cruciale rol door al deze complexiteiten in het proces van auto importeren voor je te regelen. Hieronder zie je hoe MrWheelson je van dienst is in de diverse fasen van het auto importproces.

 

1.

Belastingen en invoerrechten bij auto importeren

Bij het importeren van een auto regelt MrWheelson alle bijkomende belastingen en invoerrechten, om onverwachte uitgaven te voorkomen.

2.

BTW en BPM bij auto import

Auto importeren betekent ook dat BTW en BPM afgehandeld moeten worden. MrWheelson zorgt dat dit proces soepel en transparant verloopt.

3.

RDW keuring

MrWheelson coördineert de RDW-keuring tijdens het auto importeren om te garanderen dat de auto voldoet aan alle Nederlandse veiligheids- en verkeerseisen.

4.

Verzekering

Voor optimale zekerheid tijdens het importeren van een auto biedt MrWheelson advies en assistentie bij het afsluiten van een passende verzekering.

5.
Transportkosten

De logistiek en de kosten van het transport worden door MrWheelson geregeld bij het importeren van de auto, alles wordt duidelijk gecommuniceerd.

6.

Onderzoek bij het importeren van auto’s

Het team van MrWheelson voert uitgebreid onderzoek uit naar de auto die je wilt importeren, om te zorgen voor een betrouwbare en veilige aankoop.

7.

Contracten en documentatie

Alle noodzakelijke contracten en documentatie worden zorgvuldig door MrWheelson opgesteld en verwerkt bij het importeren van een auto.

8.

Europese typegoedkeuring

Bij het importeren van een auto uit een niet-EU-land controleert MrWheelson of de auto voldoet aan de Europese typegoedkeuringseisen.

9.

COC document

Het COC-document, essentieel voor auto importeren, wordt door MrWheelson verzorgd, het bewijst dat de auto aan de Europese technische eisen voldoet.

10.

Garantie en onderhoud

MrWheelson licht je in over garanties en onderhoudsmogelijkheden zodra je besluit een auto te importeren.

11.

Emissienormen

MrWheelson verifieert de naleving van de emissienormen en lokale milieu-eisen in Nederland bij het auto importeren, en voorziet je van advies hierover.

12.

Veilige financiering en betaling bij auto import

MrWheelson waarborgt transparantie en veiligheid bij de betaling en financiering bij het importeren van een auto.

13.

Complete auto import dienst 

MrWheelson neemt het hele importproces, van administratie tot transport, voor je uit handen als je besluit een auto te importeren.

14.

Waarde van de te importeren auto

MrWheelson assisteert je bij het vaststellen van de marktwaarde van de auto die je overweegt te importeren.

15.

Geldigheid van de registratie

MrWheelson zorgt ervoor dat elke geïmporteerde auto correct geregistreerd is en dat alle documenten geldig en up-to-date zijn.

Door de expertise van MrWheelson in het auto importeren, wordt het gehele proces aanzienlijk vereenvoudigd en ben je verzekerd van professionaliteit en transparantie in elke stap, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je geïmporteerde auto.

Meer weten over auto importeren met MrWheelson?

Bel of mail, we leggen je het graag uit!

Contact 085 - 4012905