10 auto’s om het Blue Monday gevoel te verslaan

Schuif het neerslachtige gevoel van je af met deze blauwe auto's

blue-monday-auto-mrwheelson

Blue Monday, dit jaar op maandag 20 januari, is blijkbaar de meest deprimerende dag van het jaar. De oorzaak? Die is onbekend. Het kan zijn dat je op dit moment van het jaar vaak realiseert dat die goede voornemens niet realiseerbaar zijn, de bankrekening nog steeds moeite heeft met de uitgaves in de dure decembermaand of doordat je besloten had om in januari geen druppel alcohol te drinken.

Ook zijn de effecten van het ’s-morgen eerder licht en ’s-avonds later donker worden nog niet echt te zien en duurt de zomervakantie nog erg lang. Het is in ieder geval de dag dat je wel een opkikker kunt gebruiken.

De formule, die als resultaat geeft dat juist de laatste maandag van een volle week in januari de meest deprimerende dag van het jaar is, komt van de Britse psycholoog Cliff Arnall. Vervolgens hebben een reisbureau en de media dit opgeklopt tot wat het nu is.

Dit jaar hoef je echter niet toe te geven aan dit weemoedige gevoel. Het kijken naar, en dromen over, een mooie auto kan je een prettig gevoel geven. Het team van MrWheelson heeft dan ook de moeite genomen de 10 auto’s te selecteren waarvan jij je gelukkig gaat voelen. Dus schuif samen met ons het neerslachtige gevoel van tafel en geniet van deze mooie blauwe auto’s. Geniet van het opgewekte gevoel en glimlach!

Formule Blue Monday

Deze top 10 hebben we samengesteld volgens een geheime formule, wel willen we je graag laten weten hoe een auto extra punten kan scoren:

  • aantal PK's wegen zwaar, het aantal pk's is het aantal punten
  • nieuwprijs weegt ook zwaar, hoe hoger de nieuwprijs, hoe meer punten
  • +50 punten voor coupés
  • +100 punten voor cabriolets
  • +100 punten voor een blauwe kleur
  • +500 punten voor premium merken

1.     Lamborghini Avantador (739 pk)

2.     Aston Martin DBS (724 pk)

3.     McLaren 720S (720 pk)

4.     Ferrari 488 Spider (670 pk)

5.     Mercedes Benz AMG GT (639 pk)

6.     Bentley Continental Convertible (635 pk)

7.     BMW M8 Coupe (625 pk)

8.     Audi R8 Coupe (620 pk)

9.     Bentley Bentayga (607 pk)

10.  Audi RS6 Avant (605 pk)

PS Staat jouw ultieme Blue Monday auto hier niet tussen? Bekijk dan hier alle blauwe auto's op MrWheelson.

Deel deze post