Bovag-lidmaatschap voor online occasion platform MrWheelson

Nog meer zekerheid op MrWheelson

mrwheelson-bovag

Exact tweeëneenhalf jaar na de start mag MrWheelson zich BOVAG lid noemen. Deze Nederlandse brancheorganisatie bestaat sinds 6 mei 1930 en heeft in Nederland ongeveer 8.500 leden.

MrWheelson is een internetplatform die het voor Nederlandse autokopers makkelijk maakt om online een gebruikte auto uit het buitenland te kopen of leasen. MrWheelson heeft zelf geen auto’s op voorraad en geen fysieke showroom of werkplaats.

“Dit was wel even lastig tijdens het aanvragen van het BOVAG lidmaatschap. Zo is bijvoorbeeld de jaarlijkse contributie afhankelijk van de grootte van de showroom. In onze online showroom staan gemiddeld 200 duizend occasions, in onze fysieke showroom geen enkele”, aldus Bas Oude Luttikhuis van MrWheelson.

“We zien het BOVAG lidmaatschap als het bewijs dat we op de goede weg zijn. De import van personenauto’s zit flink in de lift, in 2020 werden 237.816 auto’s uit het buitenland naar Nederland gehaald, het is ons doel het voor Nederlandse autokopers eenvoudig te maken om online een auto uit het buitenland te kopen of te leasen. Met ons BOVAG lidmaatschap willen we nog duidelijker aangeven dat wij staan voor vertrouwen, kwaliteit en garantie ”, aldus Bas Oude Luttikhuis.

Deel deze post