Cupra Formentor, sportief DNA standaard aanwezig

Profiteer van het aantrekkelijke Formentor aanbod uit het buitenland

cupra-formentor-grijs-occasion-importeren-mrwheelson-linksvoor

Met het merk Cupra heeft Seat als doel om de liefhebber van auto's met een sportief DNA aan te spreken. Onlangs hebben we een aantal exemplaren van de Cupra Formentor afgeleverd en ik moet zeggen dat hij mij niet tegenvalt.

cupra-formentor-vz-14-e-hybrid-dsg-occasion-importeren-mrwheelson-rechtsachter

Populair is de 204 pk sterke Formentor 1.4 e-HYBRID. Deze heeft een benzine motor die 150 pk levert die door de elektromotor wordt aangevuld tot een systeemvermogen van 204 pk. De elektrische actieradius is 54 km. Door zijn topsnelheid van 210 km/u kun je op de Autobahn ook goed meekomen en door de acceleratie 0-100 km/h in 7,0 seconden ziet hij er niet alleen sportief uit, hij komt ook nog eens vlot van de plek af.

Wist je dat er ook een 310 pk variant van de Formentor 310 2.0 TSI 4Drive leverbaar is? De topsnelheid is 250 km/h en de acceleratie 0-100 km/h neemt dan slechts 4,9 seconden in beslag!

Cupra Formentor VZ5

De absolute top is Cupra Formentor VZ5. Deze heeft een  2,5-liter vijfcilinder motor aan boord die maar liefst 390 pk en 480 Nm levert. Deze motor is bijna identiek aan het exemplaar dat in de Audi RS Q3 ligt. De VZ5 sprint in 4,2 tellen naar de 100 km/h.

cupra-formentor-occasion-importeren-mrwheelson-voorzijde

Cupra Formentor diesel

In Nederland wordt de Cupra Formentor alleen in combinatie met hybride aandrijving of een benzinemotor en automatische transmissie geleverd. In het buitenland is ook een Cupra Formentor diesel variant leverbaar en is die zelfs leverbaar met handmatige transmissie, dus ook perfect voor rijscholen.

cupra-formentor-occasion-importeren-uit-duitsland-mrwheelson-achterzijde

Cupra Formentor occasions

Bekijk hier ons complete Cupra Formentor occasion aanbod uit Europese dealervoorraad. Je hebt de keuze uit verschillende soorten dienstverlening qua import, maar ook kun je de huidige auto inruilen en kun je gebruik maken van zakelijke financial lease of privé lease.

cupra-formentor-grijs-occasion-importeren-mrwheelson-dashboard-breed

 

MrWheelson. Alle voordelen van een auto uit het buitenland, maar dan zonder het gedoe.

 

 

Deel deze post