Koop niet overhaast een gebruikte auto.

Moet je een nieuwe auto kopen dan? Ook niet!

audi-s-multifunctioneel-stuurwiel-leder-1

Niets is zo makkelijk als overhaast een beslissing nemen als je een auto gaat kopen. Maar neem geen overhaaste beslissingen. Het kopen van een auto gebeurt vaak in een opwelling. Uit onderzoek blijkt dat tussen het eerste moment dat je op het idee komt om een andere auto te kopen en het moment dat je inderdaad de beslissing neemt om een andere auto te kopen zo'n 6 weken zit. In die 6 weken zie je vaak dat de aandacht heen en weer wordt geslingerd tussen nieuw en gebruikt, een oudere luxe auto of een bijna nieuw klein exemplaar, financieringen, private lease en garantiepakketten.

Langer dan zijn neus lang is

De tip die wij je graag willen meegeven is dat je geen nieuwe auto of occasions moet kopen voordat je het aanbod van MrWheelson hebt bekeken. MrWheelson kijkt niet in Nederland, MrWheelson kijkt verder dan zijn neus lang is en kijkt in heel Europa en zoekt de allerbeste deal. Staat de auto van jouw keuze er niet tussen? Geef dan jouw wensen door aan MrWheelson. Ons team zoekt graag samen met jou de occasion die volledig aan jouw eisen voldoet.

Completer en goedkoper
Doordat de auto's uit het buitenland komen zijn ze vaak een stuk completer uitgerust, hebben ze een lagere kilometerstand en krijgen ze minimaal 1 jaar garantie. Het mooie van een kopen van een occasion via MrWheelson is dat alle werk uit handen wordt genomen. Zodra de deal gesloten is gaat het MrWheelson team aan de slag om de auto te inspecteren, het transport te regelen, de keuring en fiscale aspecten af te handelen en te zorgen dat de auto er tip top uitziet tijdens de aflevering,

 

Koop dus geen occasion voordat je het aanbod op MrWheelson hebt bekeken.

Deel deze post