MrWheelson heeft jouw hulp nodig (Update!)

Help jij ons om de Shopping Awards 2022 te winnen?

mrwheelson-2022-03-08-om-114654

In 2018 zijn we gestart met een droom. Onze droom was om het voor autokopers net zo makkelijk te maken om een auto uit het buitenland te kopen als dat het is om een auto in Nederland te kopen. 

Inmiddels zijn we bijna vier jaar verder en zijn we de afgelopen jaren enorm gegroeid. Nu is het moment aangebroken om te laten zien wat we allemaal bereikt hebben. Dat is voor ons de reden om mee te doen aan de Shopping Awards!

Deze Shopping Awards worden uitgereikt aan webwinkels en bedrijven die het beste scoren in hun categorie of vakgebied. Er wordt gekeken naar het aantal stemmen, het rapportcijfers en in hoeverre MrWheelson wordt aanbevolen.

HELP!

We hebben ook jouw stem nodig om een kans te maken op deze Shopping Award. Mogen we op jouw stem rekenen?

>> Stem hier op MrWheelson <<

Update: Je kunt inmiddels niet meer stemmen, maar we hebben groot nieuws!

Shopping Awards MrWheelson

GEFELICITEERD!

Namens de Stichting Shopping Awards mag ik je vertellen dat je met MrWheelson.nl behoort tot de genomineerden van de Shopping Awards in de categorie Auto. Je maakt dus kans op het winnen van deze Shopping Award!

En als klap op de vuurpijl

E-Commerce Shopping Award MrWheelson

GEFELICITEERD!

Namens de Stichting Shopping Awards mag ik je vertellen dat je met Mr Wheelson behoort tot de top10 van de Shopping Awards Ecommerce50 Award. Je maakt dus kans op het winnen van deze Shopping Award!

Hoe vet is het om dit aan te treffen in je inbox! Ik wil iedereen enorm bedanken die op MrWheelson gestemd heeft. In 2018 zijn we gestart met een droom. Het bouwen van een platform waar je eenvoudig een auto uit het buitenland kunt kopen of leasen.

Inmiddels zijn we drieënhalf jaar verder en leveren we dagelijks prachtige auto's af in Nederland, ontvangen we prachtige reviews (4,4/5 op Trustpilot en 9,2/10 + 100% aanbeveling op Klantenvertellen) en zijn we druk aan het bouwen om hèt platform te worden waar je een auto koopt.

Op dinsdag 7 juni worden de winnaars van de awards bekend gemaakt tijdens het Shopping Awards Gala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Spannend!

 

 

Deel deze post