Occasions Duitsland en Oostenrijk, een overzicht van de beste websites

Een overzicht van de beste websites in Duitsland en Oostenrijk om een gebruikte auto te kopen

volkswagen-tiguan-zwart-en-zilver-line-up-occasion-importeren-mrwheelson

Als je op zoek bent naar een gebruikte auto dan kan het zeker lonen om ook in het buitenland op zoek te gaan naar een occasion. De voordelen zijn vaak legio: meer aanbod, lagere prijzen (ondanks de bijkomende importkosten), lagere fiscale waarde, completere uitrusting en steeds meer modellen worden door fabrikanten helemaal niet in Nederland op de markt gebracht. We hebben een overzicht samengesteld van de beste websites in Duitsland en Oostenrijk.

 

Occasion websites Duitsland

Als je in Nederland niet de juiste auto kunt vinden dan kan het zeker interessant zijn om het occasion aanbod in Duitsland te bekijken. We hebben de top 10 Duitse gebruikte auto websites voor je op een rij gezet.

 1. Autoscout24.de
 2. Mobile.de
 3. Hey.car
 4. Automarkt.de
 5. Gebrauchtwagen.de
 6. 12gebrauchtwagen.de
 7. PKW.de
 8. Autobild.de
 9. E-Bay
 10. Auto.de

Meer weten over het importeren van auto's uit Duitsland? Check dit artikel.

Een interessante auto gevonden op een van deze Duitse occasion websites?  Stuur de link naar MrWheelson en je ontvangt van MrWheelson een voorstel met naar wens de te betalen BPM, transport, levering aan huis, service beurt, garantie, lease- en inruilvoorstel.

Duitse merk occasions en Jahreswagens

Niet alleen de grote Duitse uitgevers hebben gebruikte auto's op hun websites staan, ook op de websites van de autofabrikanten zelf kun je interessante occasions vinden. Een top 10 van merken sites waar je eenvoudig 'Jahreswagens' kunt vinden:

 1. Audi occasions Duitsland
 2. BMW occasions Duitsland
 3. Jaguar occasions Duitsland
 4. Land Rover occasions Duitsland
 5. Maserati occasions Duitsland
 6. Mercedes Benz occasions Duitsland
 7. Mini occasions Duitsland
 8. Porsche occasions Duitsland
 9. Volkswagen occasions Duitsland
 10. Volvo occasions Duitsland

Een interessante auto gevonden op een van deze occasions sites van Duitse fabrikanten of importeurs? Stuur dan de link naar MrWheelson.

Oostenrijkse occasions

Veel Oostenrijkse occasions weten de weg te vinden naar Nederland. Op deze top 5 websites kun je het gebruikte auto aanbod uit Oostenrijk vinden:

 1. gebrauchtwagen.at
 2. AutoScout24.at
 3. Automobile.at
 4. Car4You.at
 5. DasWeltAuto.at

Een interessante auto gevonden op een van deze occasions sites in Oostenrijk? Stuur dan de link naar MrWheelson en wij werken hem voor je uit.

Deel deze post