Polestar 2 occasion importeren

Een tweedehands Polestar 2 importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Polestar 2 occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Polestar 2 aanbod

 

Polestar 2

In 2020 kwam het eerste zelfde model van Polestar op de markt dat bedoeld was voor de massa, de Polestar 2. Natuurlijk was de 609 pk sterke Polestar 1 Coupe eerder, maar daar zijn er slechts 1.500 van gemaakt. Van de Polestar 2 werden er alleen al in het eerste jaar dat die op de Nederlandse markt was (2020) al bijna 3 duizend geregistreerd.

Hoewel je zou kunnen vermoeden dat de Polestar 2 een sedan is, betreft het toch een hatchback uitvoering. De achterklep scharniert dus bij het dak waardoor de kofferruimte van 405 liter goed toegankelijk is. Als je de achterbank neerklapt heb je zelfs bijna 1.100 liter tot je beschikking.

mrwheelson-2022-06-29-om-152245

Polestar 2 occasion importeren

Als je kijkt naar het Polestar 2 occasion aanbod in Nederland dan valt op dat er weinig te koop is en dat de occasions die worden aangeboden flink aan de prijs zijn.

Dat is de reden dat je ziet dat er steeds meer jonge Polestar 2 occasions worden geïmporteerd.

Maar waarom zou je kiezen voor de import van een Polestar 2 occasion via MrWheelson in plaats van een nieuwe Polestar 2 te bestellen of er een te kopen bij een garage in Nederland?

1. De prijzen liggen vaak gunstiger, o.a. door de Duitse BAFA regeling.

2. Je hebt veel meer keuze doordat alle Polestar 2 occasions van dealers uit Duitsland, Oostenrijk en België worden aangeboden.

3. De fiscale waarde van een Polestar 2 uit het buitenland ligt vaak gunstiger dan van een die in Nederland nieuw is geregistreerd.

4. Je kunt de Polestar 2 uit het buitenland eenvoudig online bestellen en hij wordt bij je thuisbezorgd.

mrwheelson-2022-06-29-om-152300

Polestar 2 financial lease

De Polestar 2 is zakelijk gezien erg interessant door de lage bijtelling en aantrekkelijke fiscale waarde bij import. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat je hem niet ineens wilt afrekenen. Via MrWheelson kun je de Polestar 2 inzetten in combinatie met financial lease. Na de aanbetaling van de BTW en een eventuele extra inleg of inruil betaal je dan een vooraf gesproken periode een vast maandbedrag. Na deze looptijd kun je een slottermijn instellen of  deze slottermijn op € 0 zetten. Aanvragen kan eenvoudig online.

polestar-2-78kwh-long-range-dual-motor-zwart-mrwheelson-autoimport-occasions-links

Polestar 2 uitvoeringen

De Polestar 2 is er in verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen voor de 'Single' of de 'Dual' motor uitvoering. Qua accu capaciteit heb je de keuze uit de 64 of 78 kWh accu. Ook is er nog een Performance uitvoering die extra motorvermogen heeft.

Qua prestaties loopt het motorvermogen op van 225 pk voor het instapmodel tot 476 pk voor de Performance uitvoering. Bij de laatste uitvoering kost de 0-100 sprint slechts 4,4 seconden, bij het instapmodel kost dit 7,4 seconden. De topsnelheid loopt uiteen van 160 tot 225 km/u. Bekijk hier alle Polestar 2 occasions.

polestar-2-78kwh-long-range-dual-motor-performance-grijs-mrwheelson-occasion-rechtsachter

Polestar - 2

Meer occasions

Bellen met MrWheelson

085 - 401 29 05

Op werkdagen van 08:00 - 20:00 uur

Stuur een e-mail

hello@mrwheelson.nl