Porsche

Porsche

Porsche

Europees Porsche aanbod

voor u bij elkaar gebracht

door MrWheelson.

Porsche al 110 jaar een sterk merk

In 1931 werd in de buurt van Stuttgart door Ferdinand Porsche zijn autofabriek opgericht. Inmiddels is het geworden tot een legendarisch merk met een rijke historie dat bijna een kwart miljoen nieuwe auto's per jaar aan de man weet te brengen. Het modellenprogramma omvat supersportwagens, fraaie coupe's, zaken limousines en stoere SUV's in verschillende maten.

Op zoek naar een degelijke auto met een geweldige wegligging? Een auto die elke dag weer een glimlach op uw gezicht tevoorschijn weet te toveren? Dan is Porsche de juiste keuze. Elke man of vrouw zou eens in zijn leven een Porsche in bezit moeten hebben gehad.

MrWheelson brengt het gebruikte Porsche aanbod uit heel Europa in kaart en presenteerd het hier. De prijzen zijn geheel rijklaar inclusief garantie en op wens aan huis geleverd.

 

porsche-911-cabriolet-2-stuks

911: Sterk nummer

Een sterk nummer in het modellenprogramma is de 911, die trouwens in eerste instantie als 901 door het leven ging. Deze modelnaam sloot aan bij de nummering die Volkswagen hanteerde, maar er werd geswitcht naar 911 toen Peugeot daar bezwaar tegen maakte. Die hanteerde voor haar modelnamen ook 3 cijfers waarbij het middelste cijfer een 0 was.

Inmiddels bestaat het programma uit meer modellen dan de 911. De compacte 718 Boxster en 718 Cayman en Panamera doen het erg goed. Ook de crossovers of SUVs Macan en Cayenne doen het erg goed.

Bijzonder is dat een aantal uitvoeringen tegenwoordig in benzine, diesel en in een hybride versie te koop zijn.

porsche-911