Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP)

Wil je gebruik maken van de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP)? Dat kan bij MrWheelson! De SEPP heeft een aantal voorwaarden, lijst met auto's en nog veel meer informatie die je terug kan vinden in de link hieronder:

https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/sepp

SEPP dien je zelf aan te vragen, dit is ook mogelijk via de link die hierboven staat. 

Voorwaarde voor de SEPP is dat de auto wordt geleverd door een Nederlands RDW erkend autobedrijf. Dit betekent dat als je de auto rechtstreeks bij de dealer koopt, wat het geval is bij het 'Basis'- en 'Thuisgeleverd' dienstverlening, je niet in aanmerking komt voor deze regeling. 

Wij bij MrWheelson helpen je graag bij het alsnog verkrijgen van deze subsidie. Wij kunnen de auto bij onze 'Kopen bij MrWheelson' dienstverlening voor je inkopen en aan jou leveren.

Houdt wel rekening met het feit dat de 'vraagprijs in het buitenland' met 2% zal toenemen (verschil tussen 19% ten opzichte van 21% BTW bij auto's uit Duitsland). 

Het budget voor de SEPP subsidie voor tweedehands elektrische auto's is beperkt, als het op is dan kun je ervoor kiezen om de auto het volgende kalenderjaar te laten leveren.

Door voor 'Kopen bij MrWheelson' te kiezen voorkom je ook dubbele BTW heffing voor auto's die voor de Nederlandse Belastingdienst als nieuw worden gezien (<6.000 km of <6 maanden).

Bellen met MrWheelson

085 - 401 29 05

Op werkdagen van 08:00 - 20:00 uur

Stuur een e-mail

hello@mrwheelson.nl

9.3

98% van de klanten beveelt MrWheelson aan

Auto recensies, nieuws & advies van MrWheelson