Vind hier je volgende auto

1.071 Audi e-tron occasions beschikbaar voor importeren

Tweedehands Audi e-tron Quattro importeren

Audi e-tron Quattro

 • 10-2020
 • 80.000 km
 • 313 pk
 • Elektrisch
 • Automaat
 • SUV / Terreinwagen
Tweedehands Audi e-tron 50 S-Line importeren

Audi e-tron 50 S-Line

 • 12-2020
 • 82.833 km
 • 313 pk
 • Elektrisch
 • Automaat
 • SUV / Terreinwagen

Occasion Audi e-tron importeren

De Audi e-tron is een elektrische SUV (Sport Utility Vehicle) die wordt geproduceerd door het Duitse automerk Audi, onderdeel van de Volkswagen Group. De e-tron is het vlaggenschip van Audi's elektrische modellijn en markeert de introductie van Audi in de groeiende markt van elektrische voertuigen. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en details over de Audi e-tron:

Elektrische Aandrijving

De Audi e-tron is een volledig elektrische SUV, wat betekent dat hij uitsluitend wordt aangedreven door elektromotoren die gevoed worden door elektrische energie uit batterijen. Dit in tegenstelling tot traditionele voertuigen die worden aangedreven door verbrandingsmotoren die brandstof verbranden.

Batterij en Bereik

De e-tron wordt geleverd met verschillende batterijconfiguraties, die variëren in capaciteit en daardoor ook in rijbereik. De batterijcapaciteit wordt meestal uitgedrukt in kilowattuur (kWh). Hoe groter de batterij, hoe meer energie kan worden opgeslagen en hoe verder de auto kan rijden op een volle lading. Het rijbereik kan variëren afhankelijk van factoren zoals rijstijl, wegomstandigheden, en het gebruik van energieverbruikende systemen zoals airconditioning.

Prestaties

Elektrische voertuigen staan bekend om hun indrukwekkende acceleratie vanwege het direct beschikbare koppel van elektromotoren. De Audi e-tron is geen uitzondering, en biedt vaak snelle en soepele acceleratie, waardoor het rijden dynamisch en plezierig wordt.

Design en Technologie

De e-tron behoudt het kenmerkende design van Audi, maar kan ook subtiele aanpassingen hebben die zijn elektrische aard benadrukken, zoals unieke grille-ontwerpen en aerodynamische verbeteringen. Het interieur is vaak uitgerust met geavanceerde technologie, zoals grote touchscreens voor infotainment- en navigatiefuncties, een digitaal instrumentenpaneel en connectiviteitsfuncties zoals smartphone-integratie en mogelijkheden voor over-the-air updates.

Laadinfrastructuur

Audi begrijpt het belang van laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen. Eigenaren van de e-tron kunnen laadoplossingen krijgen voor thuisgebruik, zoals wallboxen die sneller opladen mogelijk maken dan reguliere stopcontacten. Bovendien kunnen e-tron-rijders toegang hebben tot diverse laadnetwerken voor onderweg, variërend van openbare laadstations tot snellaadstations voor snelle oplaadmogelijkheden.

Veiligheid en Autonome Functies

Audi hecht veel waarde aan veiligheid en integreert geavanceerde rijhulpsystemen in de e-tron. Dit omvat functies zoals adaptieve cruisecontrol, rijstrookassistentie, automatisch noodremmen en mogelijk zelfs meer geavanceerde autonome rijfuncties, afhankelijk van het modeljaar en de uitrusting.

Duurzaamheid en Milieu

De Audi e-tron draagt bij aan Audi's streven naar duurzaamheid in de auto-industrie. Elektrische voertuigen produceren geen directe uitstoot van schadelijke gassen zoals CO2 of stikstofoxiden, wat bijdraagt aan de vermindering van luchtvervuiling en het verminderen van de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

Houd er rekening mee dat de specifieke details, prestaties en technische specificaties van de Audi e-tron kunnen variëren tussen verschillende modeljaren en markten.  

Waarom is het importeren van een Audi e-tron occasion interessant?

Het importeren van een Audi e-tron occasion kan interessant zijn om verschillende redenen, afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en voorkeuren. Hier zijn enkele mogelijke redenen waarom mensen ervoor kiezen om een gebruikte Audi e-tron te importeren:

Prijsvoordeel

Het importeren van een occasion kan soms leiden tot lagere kosten in vergelijking met het kopen van een nieuwe auto in jouw eigen land. Dit kan te maken hebben met variaties in prijzen en belastingen tussen landen.

Ruimere keuze

Door te importeren vergroot je jouw keuzemogelijkheden omdat je toegang krijgt tot een groter aanbod van gebruikte Audi e-tron modellen, mogelijk met specifieke kenmerken of uitrustingsniveaus die moeilijker te vinden zijn in jouw eigen land.

Lagere kilometerstand

In sommige gevallen kunnen geïmporteerde occasions een lagere kilometerstand hebben in vergelijking met vergelijkbare modellen die in jouw eigen land beschikbaar zijn. Dit kan de levensduur van de auto verlengen voordat deze belangrijke onderhoudsbehoeften heeft.

Unieke specificaties

Als je op zoek bent naar een specifieke uitvoering, kleur of optie die niet beschikbaar is in jouw eigen land, kan importeren de enige manier zijn om precies de Audi e-tron te krijgen die je wilt.

Kostenbesparingen op accessoires en opties

Soms kunnen geïmporteerde occasions worden geleverd met extra accessoires of opties die inbegrepen zijn in de prijs, wat een extra voordeel kan zijn.

Technische specificaties

In sommige gevallen kunnen de technische specificaties, zoals de motorisering, uitrusting of oplaadmogelijkheden, verschillen tussen landen. Je kunt ervoor kiezen om een Audi e-tron te importeren met specificaties die beter aan jouw behoeften voldoen.

Het is echter belangrijk op te merken dat het importeren van een auto enkele uitdagingen met zich kan meebrengen, waaronder het regelen van transport, douaneformaliteiten, belastingen en de algehele kosten. Zorg ervoor dat je goed geïnformeerd bent over de regels en voorschriften met betrekking tot het importeren van auto's in jouw land voordat je een beslissing neemt. Overweeg ook de garantievoorwaarden en serviceopties, aangezien deze kunnen variëren voor geïmporteerde voertuigen. Het is raadzaam om professioneel advies in te winnen en grondig onderzoek te doen voordat je een Audi e-tron occasion importeert. Deze zorgen neemt MrWheelson je graag uit handen. Dit is hoe MrWheelson je begeleidt bij autoimport

Audi e-tron importeren

Een tweedehands Audi E-Tron importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Audi E-Tron occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Meer weten over auto importeren met MrWheelson?

Bel of mail, we leggen je het graag uit!

Contact 085 - 4012905