Vind hier je volgende auto

17 Kia Sorento - 2020 occasions beschikbaar voor importeren

Tweedehands Kia Sorento GT-Line importeren

Kia Sorento GT-Line

 • 04-2020
 • 69.250 km
 • 200 pk
 • Diesel
 • Automaat
 • SUV / Terreinwagen
Tweedehands Kia Sorento 4x4 Spirit importeren

Kia Sorento 4x4 Spirit

 • 11-2020
 • 39.990 km
 • 179 pk
 • Hybride Benzine
 • Automaat
 • SUV / Terreinwagen
MrWheelson wenst je fijne feestdagen!
MrWheelson wenst je fijne feestdagen!
Tweedehands Kia Sorento Hybrid importeren

Kia Sorento Hybrid

 • 12-2020
 • 26.740 km
 • 230 pk
 • Hybride Benzine
 • Automaat
 • SUV / Terreinwagen
Tweedehands Kia Sorento 4x4 CRDi importeren

Kia Sorento 4x4 CRDi

 • 10-2020
 • 80.000 km
 • 201 pk
 • Diesel
 • Automaat
 • SUV / Terreinwagen

Occasion Kia Sorento importeren

De Kia Sorento is een middelgrote SUV die voor het eerst werd geïntroduceerd in 2002 door de Zuid-Koreaanse autofabrikant Kia Motors. Sinds zijn debuut heeft de Sorento zich snel gevestigd als een van de belangrijkste modellen van Kia op de wereldmarkt en heeft hij verschillende generaties en herontwerpen gezien.

Design en interieur

Het design van de Sorento is in de loop der jaren geëvolueerd, van een meer traditioneel SUV-ontwerp in de vroege jaren naar een meer gestroomlijnd en modern ontwerp in latere generaties. Het interieur van de Sorento is eveneens verbeterd, waarbij nadruk wordt gelegd op comfort, kwaliteit en technologische innovaties. Afhankelijk van het model en de gekozen configuratie kunnen eigenaren genieten van luxe functies zoals lederen bekleding, geavanceerde infotainmentsystemen en een panoramisch zonnedak.

Technologie en veiligheid

De Kia Sorento is uitgerust met verschillende technologische snufjes die zowel de rijervaring als de veiligheid verbeteren. Voorbeelden hiervan zijn adaptieve cruise control, een achteruitrijcamera, rijstrookassistentie en automatisch noodremsysteem. Bovendien scoort de Sorento meestal hoog in veiligheidstests, wat het een aantrekkelijke keuze maakt voor gezinnen en anderen die veiligheid prioriteit geven.

Motor en prestaties

Afhankelijk van het marktsegment en de generatie, heeft de Kia Sorento een scala aan motoropties, waaronder benzine, diesel en hybride varianten. In de loop der jaren heeft Kia de prestaties en efficiëntie van deze motoren verbeterd. De overgang naar hybride en plug-in hybride varianten onderstreept Kia's inzet voor duurzaamheid en verminderde emissies.

Concurrentiepositie

De middelgrote SUV-markt is bijzonder concurrerend met tal van merken die sterke rivalen bieden. Echter, de Kia Sorento heeft zichzelf onderscheiden met een combinatie van waarde, betrouwbaarheid en uitgebreide garantieaanbiedingen. De auto wordt vaak geprezen om zijn ruime interieur, comfortabele rijervaring en algemene kwaliteit.

Toekomst van de Sorento

Met de verschuiving in de auto-industrie naar elektrische voertuigen en duurzamere technologieën, kan men verwachten dat Kia de Sorento verder zal blijven ontwikkelen in deze richting. Gezien de trends kan men voorspellen dat toekomstige generaties van de Sorento mogelijk volledig elektrische opties zullen bevatten.

Conclusie

De Kia Sorento blijft een cruciale speler in de middelgrote SUV-markt en vertegenwoordigt Kia's toewijding aan kwaliteit, innovatie en waarde voor de klant. Het voertuig biedt een aantrekkelijke mix van design, technologie en prestaties, wat het een sterke keuze maakt voor een breed scala aan autokopers.

Waarom is het importeren van een Kia Sorento occasion interessant?

Enkele redenen waarom het importeren van een Kia Sorento occasion aantrekkelijk kan zijn:

Prijsvoordeel

In sommige landen kunnen tweedehands auto's, zoals de Kia Sorento, goedkoper zijn dan in het eigen land. Zelfs na het toevoegen van de kosten voor importeren, belastingen en aanpassingen kan het totale bedrag lager uitvallen dan wanneer het voertuig lokaal wordt gekocht.

Beter onderhouden

In bepaalde landen, zoals bijvoorbeeld Duitsland, staan auto's bekend om hun uitstekende onderhoudsgeschiedenis en algemene conditie. Het importeren van een occasion uit zo'n land kan daarom betekenen dat je een auto koopt die in een betere staat verkeert dan vergelijkbare lokale occasions.

Grotere keuze

De beschikbaarheid van bepaalde modellen, uitvoeringen of kleurcombinaties kan groter zijn in het buitenland. Door te importeren kan men precies de gewenste versie van de Kia Sorento vinden.

Uitrustingsniveau

Auto's verkocht in sommige landen kunnen een hoger uitrustingsniveau of extra's hebben die in het eigen land niet beschikbaar zijn of die extra kosten met zich meebrengen.
Lagere kilometerstand: Afhankelijk van het land kan men occasions vinden met een relatief lage kilometerstand, wat de levensduur en waarde van de auto kan verhogen.

Belastingvoordelen

In sommige gevallen kunnen er belastingvoordelen of subsidies zijn voor het importeren van bepaalde auto's, vooral als ze voldoen aan specifieke emissienormen of milieustandaarden.

Minder concurrentie

In sommige markten is er minder vraag naar bepaalde modellen, waardoor de prijzen dalen. Dit kan kansen bieden om een Kia Sorento te kopen voor een voordelige prijs.

Uniekheid

Voor sommige mensen biedt het importeren van een auto een zekere mate van uniekheid of onderscheidend vermogen in hun lokale markt.

Het is echter belangrijk om rekening te houden met de totale kosten en moeite van het importproces. Dit omvat niet alleen de prijs van de auto, maar ook transportkosten, belastingen, invoerrechten, eventuele aanpassingen aan de auto om te voldoen aan lokale voorschriften en eventuele andere administratieve kosten.

Het wordt ook aanbevolen om een grondig onderzoek te doen naar het specifieke voertuig, de geschiedenis ervan, en de betrouwbaarheid van de verkoper voordat men tot aankoop overgaat. Bij het importeren van een occasion is het handig om een specialist of importbedrijf in te schakelen om het proces soepel en efficiënt te laten verlopen. Deze zorgen neemt MrWheelson je graag uit handen. Dit is hoe MrWheelson je begeleidt bij autoimport

Kia Sorento importeren

Een tweedehands Kia Sorento importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Kia Sorento occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Meer weten over auto importeren met MrWheelson?

Bel of mail, we leggen je het graag uit!

Contact 085 - 4012905