Vind hier je volgende auto

425 Mazda CX-5 - Benzine occasions beschikbaar voor importeren

Tweedehands Mazda CX-5 Prime-line importeren

Mazda CX-5 Prime-line

 • 06-2019
 • 85.900 km
 • 164 pk
 • Benzine
 • Handgeschakeld
 • SUV / Terreinwagen
Tweedehands Mazda CX-5 SkyActiv importeren

Mazda CX-5 SkyActiv

 • 02-2019
 • 38.950 km
 • 164 pk
 • Benzine
 • Handgeschakeld
 • SUV / Terreinwagen

Occasion Mazda CX-5 importeren

De Mazda CX-5 is een compacte crossover-SUV die voor het eerst werd geïntroduceerd in 2012. Sindsdien heeft het verschillende updates en herontwerpen ondergaan en staat het bekend om zijn stijlvolle ontwerp, hoogwaardige interieur en uitstekende rijeigenschappen. Hier volgt een diepgaande blik op de verschillende aspecten van de Mazda CX-5.

Ontwerp

Het ontwerp van de Mazda CX-5 is elegant en sportief, met vloeiende lijnen en een gedurfd front, kenmerkend voor Mazda's Kodo-designfilosofie. De grille en de koplampen zijn strak en modern, terwijl het algemene silhouet gestroomlijnd en dynamisch is. Het interieur is eveneens stijlvol, met hoogwaardige materialen en een gebruiksvriendelijk dashboard.

Prestaties en rijervaring

De Mazda CX-5 biedt een pittige en responsieve rijervaring, die vaak wordt vergeleken met die van een sportwagen dan een SUV. Het voertuig is verkrijgbaar met verschillende motoropties, waaronder benzine- en dieselmotoren, en biedt een goed evenwicht tussen vermogen en brandstofefficiëntie. De CX-5 heeft ook een precieze besturing en een goed gecontroleerd onderstel, wat bijdraagt aan het rijplezier.

Interieur en comfort

Binnenin biedt de CX-5 een rustige en comfortabele cabine, met voldoende ruimte voor zowel de bestuurder als de passagiers. De stoelen zijn ondersteunend en comfortabel, en de afwerking is van hoge kwaliteit. Bovendien is de CX-5 uitgerust met moderne technologieën en functies, waaronder een infotainmentsysteem met touchscreen, smartphone-integratie, en verschillende rijhulpsystemen.

Veiligheid

Veiligheid is een belangrijk aspect van de Mazda CX-5. Het voertuig is uitgerust met verschillende veiligheidsfuncties en -systemen, zoals een noodremsysteem, dodehoekbewaking en rijstrookassistentie, om de inzittenden te beschermen. De CX-5 heeft ook uitstekende veiligheidsscores behaald in verschillende crashtests.

Brandstofefficiëntie en milieu

De Mazda CX-5 biedt redelijke brandstofefficiëntie, wat vooral belangrijk is in een tijd waarin brandstofprijzen en milieubewustzijn hoog zijn. Bovendien heeft Mazda inspanningen geleverd om de CO2-uitstoot van het voertuig te verminderen, wat bijdraagt aan de milieuvriendelijkheid.

Conclusie

De Mazda CX-5 is een stijlvolle, comfortabele en praktische compacte SUV die een uitstekende rijervaring en een hoogwaardig interieur combineert met moderne technologie en veiligheidsfeatures. Of het nu gaat om het dagelijkse woon-werkverkeer, lange reizen, of weekenduitjes, de CX-5 is een veelzijdige keuze voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbaar en plezierig voertuig.

Waarom is het importeren van een Mazda CX-5 occasion interessant?

Het importeren van een Mazda CX-5 occasion kan om verschillende redenen interessant zijn. Hier zijn een paar redenen waarom het importeren van een gebruikte Mazda CX-5 gunstig kan zijn:

1. Prijsvoordeel:
In sommige landen, zoals Duitsland en België, kunnen de prijzen voor gebruikte auto's lager zijn dan in Nederland. Hierdoor kan het importeren van een Mazda CX-5 occasion financieel voordelig zijn, zelfs met de bijkomende kosten voor transport, belastingen, en BPM.

2. Groter aanbod:
Door te zoeken naar een Mazda CX-5 buiten Nederland vergroot je de keuzemogelijkheden. Een groter aanbod betekent meer kans om een auto te vinden die aan je specifieke wensen en eisen voldoet, zoals een specifieke kleur, uitrusting, of motorvariant.

3. Uitvoeringen en opties:
Soms zijn bepaalde uitvoeringen, modellen, of opties van de Mazda CX-5 alleen beschikbaar in bepaalde landen. Importeren kan dan de enige manier zijn om een dergelijk specifiek model of uitvoering te bemachtigen.

4. Betere staat:
Auto's uit sommige landen kunnen in een betere staat verkeren vanwege betere wegen en milder klimaat. Bijvoorbeeld, een auto uit Zuid-Europa heeft wellicht minder last van roest dan een auto uit Noord-Europa.

5. Gunstige kilometerstand:
Importauto's hebben soms een lagere kilometerstand in vergelijking met vergelijkbare modellen die lokaal beschikbaar zijn. Dit kan een voordeel zijn bij de verdere waardevermindering en levensduur van de auto.

6. BTW teruggave:
Voor zakelijke kopers kan er ook een BTW-voordeel zijn bij het importeren van een auto. In bepaalde gevallen kan de BTW worden teruggevorderd.

7. Onderhandelingsmogelijkheden:
Het kan makkelijker zijn om te onderhandelen over de prijs met buitenlandse verkopers, die mogelijk meer gemotiveerd zijn om aan buitenlandse kopers te verkopen.

Conclusie:
Het importeren van een Mazda CX-5 occasion kan dus om financiële redenen interessant zijn, maar ook om meer keuze te hebben en om specifieke modellen, uitvoeringen, of opties te kunnen verkrijgen. Natuurlijk is het bij het importeren van een auto wel van belang om rekening te houden met bijkomende kosten en administratieve handelingen, zoals het regelen van transport, het betalen van importbelastingen en BPM, en het keuren van de auto bij de RDW. Het is daarom raadzaam om vooraf grondig onderzoek te doen of advies in te winnen bij een professional op het gebied van auto-import. Deze zorgen neemt MrWheelson je graag uit handen. Dit is hoe MrWheelson je begeleidt bij autoimport

Mazda CX-5 importeren

Een tweedehands Mazda CX-5 importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Mazda CX-5 occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Meer weten over auto importeren met MrWheelson?

Bel of mail, we leggen je het graag uit!

Contact 085 - 4012905