Vind hier je volgende auto

3877 Mercedes-Benz C-Klasse occasions beschikbaar voor importeren

Mercedes-Benz C-Klasse importeren

In 1993 werd de Mercedes C-klasse geïntroduceerd als opvolger van de succesvolle Mercedes 190 serie. Een compacte en chique sedan die drie jaar later werd vergezeld van een stationcar uitvoering. In 2001 kwam de eerste coupé uitvoering van de C-klasse op de markt en de eerste cabriolet was in 2016 in de showrooms te bewonderen.

De C-klasse is dus alweer 25 jaar een succesvol onderdeel van het Mercedes programma. In die tijd heeft die al flink wat facelifts gehad. Elke 7 tot 9 jaar was het tijd voor rigoureuze modernisering op optisch en technisch gebied om de concurrentie bij te blijven. Ongeveer 3 tot 4 jaar na zo’n flinke aanpak werd de boel nog eventjes weer strak getrokken zodat die nog weer even mee kon.

Als MrWheelson zijn oog op een C-klasse zou hebben laten vallen, welke C-klasse zou hij dan aanschaffen? MrWheelson is gek op ruimte voor kleinkinderen en de hond, dus de voorkeur zou uitgaan naar een tweedehands stationwagon. Qua kleur het liefst een mooie donkergrijze metallic kleur met de 19 inch AMG wielen in een bijpassende kleur. De bekleding moet natuurlijk in het leder uitgevoerd zijn en er moet een Comand navigatiesysteem en een groot panoramadak inzitten. Qua motorisering heeft de 6.208 cc AMG motor de voorkeur, inderdaad die zonder turbo. Als je een tweedehands Mercedes Benz wilt importeren, dan helpt MrWheelson je graag.

Een tweedehands Mercedes-Benz C-Klasse importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Mercedes-Benz C-Klasse occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Advies nodig bij het maken van een keuze?

Vragen over de werkwijze of financiering?

Contact 085 - 4012905