Vind hier je volgende auto

2988 Mercedes-Benz E-Klasse occasions beschikbaar voor importeren

Mercedes-Benz E-Klasse importeren

Vanaf de introductie in 1995 is de Mercedes Benz E-klasse de favoriet van professionele autorijders die veel kilometers maken. Zijn degelijke en betrouwbare reputatie zorgt ervoor dat de E-klasse bijvoorbeeld favoriet is bij taxi rijders en ook vaak als basis wordt genomen voor ambulances. Je kunt dan ook eenvoudig gebruikte E-klasses vinden van 3 jaar oud die al 200.000 km hebben gereden. Doordat er in het interieur gebruik is gemaakt van degelijke materialen ziet zo’n auto er vaak nog als nieuw uit. Ook heeft die relatief weinig onderhoud nodig en zal die je niet onderweg laten staan.

Kies je voor de E-Klasse, dan heb je tal van motoriseringen. De 2017 E Klasse W213 is bijvoorbeeld leverbaar als E200, E250, E350e, E400, E43 AMG, E53 AMG en E63(S) AMG met benzine motor. Kies je voor de diesel, dan kun je kiezen uit een E200d, E220d, E300d en 258 pk sterke E350d. Qua basis uitrustingsniveaus heb je de keuze uit een Business Solution, AMG Line, Avantgarde, Exclusive, Sports Edition en een Lease Edition.

Deze zijn vervolgens met tal van pakketten naar keuze aan te kleden. Enkele voorbeelden zijn het Spoorpakket (die helpt de auto binnen de rijbaan te houden), Business pack (o.a. Media display, stoelverwarming, parkeer assistentie), Premium pack (o.a. LED, achteruitrijcamera, media display en touchpad), Premium Plus Pack (uitrusting van Premium pack + Burmester® Surround en panoramadak), Technology pack (Head up display en Comand navigatie), Keyless go en Rijassistent Plus (Drive pilot). Maar je kunt het nog veel gekker maken met bijvoorbeeld AMG pakketten voor binnen- en buitenzijde en zelfs een Air Balance pakket met 4 geurflacons en geïoniseerde lucht toevoer.

Een tweedehands Mercedes-Benz E-Klasse importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Mercedes-Benz E-Klasse occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Advies nodig bij het maken van een keuze?

Vragen over de werkwijze of financiering?

Contact 085 - 4012905