Vind hier je volgende auto

33 Tesla Model 3 - 2020 occasions beschikbaar voor importeren

Tweedehands Tesla Model 3 AWD importeren

Tesla Model 3 AWD

 • 08-2020
 • 90.000 km
 • 476 pk
 • Elektrisch
 • Automaat
 • Sedan
Tweedehands Tesla Model 3 RWD importeren

Tesla Model 3 RWD

 • 08-2020
 • 21.950 km
 • 283 pk
 • Elektrisch
 • Automaat
 • Sedan

Occasion Tesla Model 3 importeren

De Tesla Model 3 is een revolutionaire elektrische auto, ontworpen door Tesla, Inc. Sinds de lancering in 2017 heeft deze auto wereldwijd aanzienlijke populariteit verworven, met name door zijn betaalbaarheid, geavanceerde technologie, en duurzame design.

Prestaties en modellen

De Model 3 staat bekend om zijn indrukwekkende prestaties, met name de snelle acceleratie die vergelijkbaar is met veel luxe sportwagens. Beschikbaar in meerdere versies zoals de Standard Range Plus, Long Range en Performance, biedt elke variant een unieke combinatie van snelheid, reikwijdte en prijs.

Technologische innovaties

In het hart van de Model 3 ligt een hoogtechnologisch interieur, gedomineerd door een groot touchscreen dat de kernfuncties van de auto regelt. Belangrijke kenmerken zoals Tesla's Autopilot-systeem bieden geavanceerde rijhulp voor een veiligere en comfortabelere rijervaring.

Duurzaamheid en milieu-impact

Als een volledig elektrische auto speelt de Model 3 een cruciale rol in de vermindering van broeikasgasemissies. Tesla's groeiende netwerk van Superchargers vergemakkelijkt het opladen en bevordert de algemene haalbaarheid van elektrische voertuigen.

Veiligheid en betrouwbaarheid

De veiligheid van de Model 3 is een topprioriteit, zoals blijkt uit de uitstekende scores in diverse crashtests. De auto is uitgerust met talrijke airbags, een sterke carrosseriestructuur en geavanceerde veiligheidssystemen, wat bijdraagt aan de algehele betrouwbaarheid.

Impact op de auto-industrie

De Tesla Model 3 heeft niet alleen de perceptie van elektrische auto's bij consumenten veranderd, maar heeft ook een significante invloed gehad op de bredere auto-industrie. Deze auto heeft andere fabrikanten geïnspireerd om meer te investeren in elektrische voertuigtechnologieën, wat leidt tot een duurzamere en innovatievere toekomst.

Waarom is het importeren van een Tesla Model 3 occasion via MrWheelson interessant?

Het importeren van een Tesla Model 3 occasion via MrWheelson kan om meerdere redenen aantrekkelijk zijn:

Grotere selectie van occasions

MrWheelson biedt toegang tot een uitgebreid assortiment van Tesla Model 3 occasions uit verschillende landen. Dit vergroot de keuze in uitvoeringen, kleuren en specificaties van occasions, die mogelijk niet lokaal beschikbaar zijn.

Financiële voordelen

Het importeren van een occasion kan in sommige gevallen financieel gunstiger uitpakken. MrWheelson kan helpen bij het identificeren van deze financiële voordelen door prijsverschillen en belastingregels te analyseren, wat vooral relevant is bij occasions.

Expertise en gemak bij import

MrWheelson biedt expertise in het importproces van occasions, wat complex kan zijn door administratieve, fiscale en logistieke aspecten. De dienstverlening vereenvoudigt het importproces van de occasion en verkleint de risico's voor de koper.

Kwaliteitsgarantie van de occasion

Bij het importeren van occasions controleren bedrijven zoals MrWheelson de kwaliteit en staat van de auto. Dit verzekert kopers van een goed inzicht in de conditie van de occasion, wat essentieel is bij de aankoop van een gebruikte elektrische auto.

Transparantie en vertrouwen bij de aankoop van de occasion

Door een betrouwbare importeur zoals MrWheelson te gebruiken, verhoog je de transparantie en het vertrouwen in het aankoopproces van de occasion. MrWheelson ondersteund met gedetailleerde voertuighistorierapporten en juridische aspecten van de aankoop van de occasion. Dit is hoe MrWheelson je begeleidt bij autoimport

Tesla Model 3 importeren

Een tweedehands Tesla Model 3 importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Tesla Model 3 occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Meer weten over auto importeren met MrWheelson?

Bel of mail, we leggen je het graag uit!

Contact 085 - 4012905