Vind hier je volgende auto

0 Volkswagen Arteon - 2018 occasions beschikbaar voor importeren

Geen resultaten

Occasion Volkswagen Arteon importeren

De Volkswagen Arteon is een van de premium modellen van Volkswagen, en het werd voor het eerst geïntroduceerd in 2017. Het model onderscheidt zich door zijn stijlvolle en strakke design en wordt vaak beschouwd als een kunstwerk op wielen, wat wordt weerspiegeld in de naam "Arteon," die is afgeleid van de Latijnse woorden voor kunst ("Arte") en het Griekse woord voor leeuw ("eon"). Deze auto valt in de categorie van de Gran Turismo sedans en is een mengsel van luxe, comfort, en prestaties.

Design

Het design van de Arteon is een van de meest opvallende kenmerken. Het beschikt over een sterk en expressief voorkomen, gecombineerd met strakke lijnen en een aerodynamische vorm, die de auto een sportieve en elegante uitstraling geeft. Het front van de Arteon heeft een markante grille met geïntegreerde koplampen, die een kenmerkende lichtsignatuur heeft.

Interieur

Binnen in de Arteon is het interieur ruim en luxueus, met hoogwaardige materialen en afwerking. De auto biedt een scala aan technologische functies, waaronder een digitaal dashboard, infotainment systeem met touchscreen, en een reeks van assistentiesystemen om het rijden veiliger en comfortabeler te maken. De passagiers genieten van veel beenruimte, en de kofferbak biedt voldoende ruimte voor bagage.

Motor en prestaties

De Volkswagen Arteon wordt aangeboden met verschillende motoropties, waaronder benzinemotoren, dieselmotoren en een plug-in hybride variant. Deze verscheidenheid aan motoropties maakt het mogelijk om te kiezen voor een Arteon die past bij de individuele rijbehoeften en voorkeuren. De prestaties van de Arteon zijn indrukwekkend, met een evenwichtige handling, precieze besturing, en voldoende kracht om te zorgen voor een opwindende rijervaring.

Veiligheid en technologie

Veiligheid is een andere prioriteit van de Arteon. Het bevat tal van veiligheidsvoorzieningen en rijhulpsystemen, waaronder adaptieve cruisecontrol, dodehoekmonitor, noodremassistentie en rijstrookassistentie. Deze functies dragen bij aan de veiligheid van zowel de inzittenden als de andere weggebruikers.

Het technologische aspect van de Arteon is eveneens geavanceerd, met een infotainmentsysteem dat connectiviteit met smartphones mogelijk maakt en toegang biedt tot verschillende apps en diensten, zoals navigatie, muziekstreaming, en handsfree bellen.

Prijs en beschikbaarheid

De prijs van de Volkswagen Arteon is overeenkomstig met zijn premium status. Het is hoger geprijsd dan veel andere modellen in het Volkswagen-gamma, maar veel kopers vinden dat de combinatie van stijl, luxe, prestaties en technologie de prijs rechtvaardigt. 

Conclusie

De Volkswagen Arteon is een premium sedan die zich onderscheidt door zijn stijlvolle en luxueuze design, evenwichtige prestaties, en geavanceerde technologie en veiligheidsvoorzieningen. Het is een veelzijdige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een auto die zowel praktisch als elegant is, en het blijft een belangrijk model in het assortiment van Volkswagen.

Waarom is het importeren van een Volkswagen Arteon occasion interessant?

Het importeren van een Volkswagen Arteon occasion kan om verschillende redenen interessant zijn, vooral als je op zoek bent naar een specifieke uitvoering of een model met een bepaalde uitrusting die niet beschikbaar is in je eigen land. Hier zijn enkele redenen waarom het importeren van een Arteon-occasion aantrekkelijk kan zijn:

1. Prijsvoordeel:
In sommige landen kunnen de prijzen voor gebruikte auto's, inclusief de Arteon, lager zijn dan in andere landen, waardoor importeren financieel aantrekkelijk kan zijn. Door te kiezen voor import, kan men vaak een betere deal vinden, zelfs als je de importkosten, belastingen en eventuele aanpassingen meerekent.

2. Beschikbaarheid:
Als de Arteon occasion die je zoekt niet beschikbaar is in je eigen land, dan kan importeren een goede oplossing bieden. Bepaalde uitvoeringen of kleurencombinaties zijn misschien zeldzaam in het binnenland maar meer beschikbaar in het buitenland.

3. Uitrusting en Specificaties:
Auto's die in verschillende landen zijn verkocht, kunnen verschillende specificaties en uitrustingsniveaus hebben. Door een auto te importeren, kan men mogelijk een Arteon vinden met unieke eigenschappen, opties of accessoires die in het eigen land niet beschikbaar zijn.

4. Onderhoud en Conditie:
Auto’s uit landen met een milder klimaat en betere wegomstandigheden kunnen vaak in betere staat verkeren. Bovendien kunnen sommige landen strengere regels hebben met betrekking tot voertuigonderhoud, waardoor auto’s uit deze landen vaak beter onderhouden zijn.

5. BTW-teruggave en BPM:
Bij het importeren van een auto naar Nederland kan men in aanmerking komen voor teruggave van buitenlandse BTW en is er vaak een voordeel te behalen op de rest-BPM, wat het financieel aantrekkelijk kan maken om een jonge occasion te importeren.

6. Diversiteit:
Door te importeren heb je toegang tot een groter aanbod en meer diversiteit in modellen, wat je meer keuze en flexibiliteit geeft bij het vinden van de perfecte Arteon.

Conclusie

Het importeren van een Volkswagen Arteon occasion kan interessant zijn vanwege de potentiële financiële voordelen, de toegang tot een breder aanbod, de mogelijkheid om een auto met specifieke kenmerken te verkrijgen, en de kans om een auto in betere conditie te vinden. Het is echter belangrijk om rekening te houden met bijkomende kosten en procedures die bij het importproces komen kijken en goed onderzoek te doen naar de herkomst en de staat van de auto. Deze zorgen neemt MrWheelson je graag uit handen. Dit is hoe MrWheelson je begeleidt bij autoimport

Volkswagen Arteon importeren

Een tweedehands Volkswagen Arteon importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Volkswagen Arteon occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Meer weten over auto importeren met MrWheelson?

Bel of mail, we leggen je het graag uit!

Contact 085 - 4012905