Vind hier je volgende auto

66 Volvo S90 occasions beschikbaar voor importeren

Tweedehands Volvo S90 importeren

Volvo S90

 • 12-2019
 • 19.600 km
 • 191 pk
 • Diesel
 • Automaat
 • Sedan
Tweedehands Volvo S90 importeren

Volvo S90

 • 06-2019
 • 78.700 km
 • 311 pk
 • Benzine
 • Automaat
 • Sedan
Tweedehands Volvo S90 importeren

Volvo S90

 • 12-2021
 • 11.538 km
 • 236 pk
 • Diesel
 • Automaat
 • Sedan

Occasion Volvo S90 importeren

Een symbool van Scandinavische elegantie en veiligheid

Toen de Volvo S90 in de markt werd geïntroduceerd, markeerde het een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van het iconische Zweedse automerk. Volvo, dat al lang bekend staat om zijn toewijding aan veiligheid en duurzaamheid, heeft met de S90 een voertuig gecreëerd dat zowel elegantie als technologische vooruitgang belichaamt.

Design

Het ontwerp van de Volvo S90 weerspiegelt de minimalistische en functionele esthetiek waar Scandinavisch design om bekend staat. De strakke lijnen, ingetogen details en evenwichtige proporties geven het een tijdloze uitstraling. De voorkant wordt gedomineerd door Volvo's kenmerkende Thor's Hammer LED-koplampen en de prominent geplaatste grille, waardoor de auto een assertieve maar toch verfijnde aanwezigheid op de weg heeft.

Interieur

Binnenin is de Volvo S90 even indrukwekkend. Het interieur is ruim, luxueus en afgewerkt met hoogwaardige materialen zoals hout en leer. Het centrale touchscreen-bedieningssysteem, dat een groot deel van de dashboardbediening overneemt, is intuïtief en responsief. De stoelen, ontworpen met zowel comfort als ondersteuning in gedachten, bevestigen Volvo's reputatie voor het creëren van enkele van de meest comfortabele zitplaatsen in de autowereld.

Veiligheid

Veiligheid is altijd een pijler geweest van het Volvo-merk, en de S90 is daarop geen uitzondering. Uitgerust met een scala aan geavanceerde veiligheidsfuncties en assistentiesystemen, zoals automatische noodremming, dodehoekdetectie en rijstrookassistentie, streeft de S90 ernaar de bestuurder en passagiers te beschermen en tegelijkertijd het risico op ongelukken te verminderen.

Prestatie

De S90 biedt verschillende motoropties, waaronder benzine, diesel en hybride varianten. Afhankelijk van het gekozen model biedt de auto een soepele en krachtige rijervaring, terwijl hij toch efficiënt blijft in termen van brandstofverbruik en emissies.

Conclusie

De Volvo S90 belichaamt de Scandinavische filosofie van vorm die functie volgt. Het combineert een stijlvol, modern ontwerp met geavanceerde technologie en veiligheidskenmerken om een auto te creëren die zowel esthetisch aantrekkelijk als praktisch is. Voor diegenen die op zoek zijn naar een luxe sedan die niet inlevert op veiligheid of comfort, is de Volvo S90 een uitstekende keuze.

Waarom is het importeren van een Volvo S90 occasion interessant?

Het importeren van een occasion, zoals een Volvo S90, via een gespecialiseerd bedrijf zoals MrWheelson kan om verschillende redenen interessant zijn:

Prijsvoordeel: In sommige landen kunnen auto's, waaronder de Volvo S90, goedkoper zijn dan in Nederland. Wanneer je een auto importeert, kun je dus mogelijk besparen op de aankoopprijs.

Uitgebreid aanbod: Door te kijken naar de internationale markt kun je kiezen uit een veel breder aanbod van Volvo S90 modellen, uitvoeringen, kleuren en opties dan alleen in Nederland.

Staat van de auto: In sommige landen, zoals Duitsland, zijn de wegen over het algemeen beter onderhouden, wat kan betekenen dat auto's daar minder slijtage vertonen.

Volledige dienstverlening: MrWheelson biedt vaak een volledige dienstverlening aan. Dit betekent dat zij alle zaken rondom het importeren voor je regelen, zoals het transport, de BPM-aangifte, het Nederlands kenteken, en eventueel zelfs de garantie en het onderhoud.

Transparantie: Gespecialiseerde bedrijven hebben vaak een helder inzicht in de historie van de auto. Ze kunnen informatie verschaffen over eerdere eigenaren, onderhoudsgeschiedenis, en of de auto betrokken is geweest bij ongevallen.

Garantie: Veel geïmporteerde auto's komen met een garantie, ook al zijn het occasions. MrWheelson kan vaak garanties bieden of bemiddelen bij het afsluiten van een garantie voor de geïmporteerde auto.

Geen gedoe: Importeren kan complex zijn vanwege de verschillende regels, belastingen en vereiste documentatie. Door dit via een gespecialiseerd bedrijf te doen, voorkom je veel van dit gedoe en zorg je ervoor dat alles correct wordt afgehandeld. Dit is hoe MrWheelson je begeleidt bij autoimport

Volvo S90 importeren

Een tweedehands Volvo S90 importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Volvo S90 occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

 

Meer weten over auto importeren met MrWheelson?

Bel of mail, we leggen je het graag uit!

Contact 085 - 4012905