Vind hier je volgende auto

714 Volvo XC90 occasions beschikbaar voor importeren

Tweedehands Volvo XC90 AWD T8 importeren

Volvo XC90 AWD T8

 • 07-2021
 • 30.382 km
 • 304 pk
 • Elektrisch
 • Automaat
 • SUV / Terreinwagen
Tweedehands Volvo XC90 importeren

Volvo XC90

 • 05-2020
 • 93.815 km
 • 236 pk
 • Diesel
 • Automaat
 • SUV / Terreinwagen
Tweedehands Volvo XC90 importeren

Volvo XC90

 • 06-2021
 • 65.293 km
 • 392 pk
 • Benzine
 • Automaat
 • SUV / Terreinwagen

Occasion Volvo XC90 importeren

Zweedse Luxe en veiligheid

De Volvo XC90, gelanceerd in 2002, is het vlaggenschip SUV-model van de gerenommeerde Zweedse autofabrikant Volvo Cars. Met zijn mix van luxueus design, geavanceerde technologie en een ongeëvenaarde reputatie op het gebied van veiligheid, heeft de XC90 een prominente plek verworven in het SUV-segment.

Design en interieur

Esthetisch gezien weerspiegelt de XC90 de typische Scandinavische ontwerpprincipes: minimalistisch, functioneel en elegant. De strakke lijnen en de royale afmetingen geven het voertuig een indrukwekkende, maar toch ingetogen uitstraling. Het interieur, dat ruimte en comfort uitstraalt, maakt gebruik van hoogwaardige materialen zoals leer, hout en metaal. Het ruime cabine-ontwerp biedt comfortabele zitplaatsen voor zeven passagiers, waarbij de derde rij gemakkelijk kan worden neergeklapt om extra bagageruimte te bieden.

Technologie en prestaties

Wat de Volvo XC90 echt onderscheidt, is de opname van geavanceerde technologieën. De nieuwste modellen zijn uitgerust met een reeks innovatieve functies, zoals het Sensus infotainmentsysteem, dat een intuïtieve touchscreen-interface biedt voor navigatie, muziek en connectiviteit.

Onder de motorkap biedt de XC90 verschillende aandrijfopties, waaronder benzine, diesel en zelfs plug-in hybride varianten. Deze laatste combineert een benzinemotor met een elektrische aandrijflijn, wat resulteert in indrukwekkende acceleratiecijfers en een aanzienlijk lager brandstofverbruik.

Veiligheid

Volvo heeft altijd een pioniersrol gespeeld op het gebied van voertuigveiligheid, en de XC90 is daarop geen uitzondering. De SUV is uitgerust met een reeks actieve en passieve veiligheidsfuncties. Van de City Safety automatische remhulp tot het Run-off Road Protection-systeem, de XC90 is ontworpen om zowel de inzittenden als andere weggebruikers te beschermen.

De Volvo XC90 belichaamt de perfecte balans tussen luxe, prestaties en veiligheid. Voor diegenen die op zoek zijn naar een betrouwbare, stijlvolle en ruime SUV, is de XC90 een uitstekende keuze die de hoge standaarden van Volvo eer aandoet.

Waarom is het importeren van een Volvo XC90 occasion interessant?

Het importeren van een Volvo XC90 occasion via een gespecialiseerde service zoals MrWheelson kan om verschillende redenen interessant zijn. Hieronder enkele argumenten waarom dit voor sommige kopers aantrekkelijk kan zijn:

Prijsvoordeel: In sommige landen, zoals Duitsland en België, kunnen auto's goedkoper zijn dan in Nederland. Dit kan te maken hebben met de oorspronkelijke aanschafprijs, de afschrijving, of specifieke belastingregels. Door te importeren via MrWheelson kan je profiteren van deze prijsverschillen.

Ruimere keuze: Door te kijken naar het aanbod in meerdere landen, vergroot je de keuzemogelijkheden. Dit kan je de gelegenheid bieden om een specifiek model, kleur, of een auto met specifieke accessoires te vinden.

Gemak: Het importeren van een auto kan een complex proces zijn dat bestaat uit verschillende stappen zoals het regelen van transport, het afhandelen van de nodige documentatie, en het betalen van belastingen en invoerrechten. MrWheelson kan dit hele proces uit handen nemen, wat het voor de koper eenvoudig en stressvrij maakt.

Transparantie: MrWheelson kan door hun ervaring en netwerk een duidelijk overzicht geven van de totale kosten van de import, waardoor je niet voor onaangename financiële verrassingen komt te staan.

Kwaliteitsgarantie: Gespecialiseerde importbedrijven hebben vaak een selectieproces om ervoor te zorgen dat ze alleen auto's van hoge kwaliteit importeren. Dit kan je extra zekerheid geven over de staat van de auto.

Nederlandse registratie: MrWheelson zorgt er ook voor dat de auto correct wordt geregistreerd in Nederland, zodat je zonder zorgen de weg op kan.

BTW teruggave: Voor zakelijke rijders kan er in bepaalde gevallen een mogelijkheid zijn om de BTW terug te vorderen. Een gespecialiseerde dienst zoals MrWheelson kan hier advies over geven en assisteren in het proces.

Concluderend, het importeren van een Volvo XC90 occasion via een service als MrWheelson kan financiële voordelen bieden en tegelijkertijd veel van de rompslomp en onzekerheid wegnemen die komt kijken bij het zelf importeren van een auto.

Volvo XC90 importeren

Een tweedehands Volvo XC90 importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Volvo XC90 occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Meer weten over auto importeren met MrWheelson?

Bel of mail, we leggen je het graag uit!

Contact 085 - 4012905