Audi RSQ8. Premium SUV die de techniek deelt met de Lamborghini Urus

Waarom zou je voor een Audi RSQ8 moeten kiezen?

audi-rsq8-wit-occasion-importeren-mrwheelson-linksvoor2

In deze tijd van vergroening is het heerlijk om weer eens een ouderwetse spierballen SUV in het zonnetje te zetten, de Audi Q8. Een premium SUV die qua prijs boven de Audi A7 is gepositioneerd, maar wel kleiner is.

Audi RSQ8 vs Lamborghini Urus vs Porsche Cayenne Coupe

Het topmodel binnen de Audi Q8 serie is de Audi RSQ8. Deze premium deelt technisch gezien zijn techniek met de Lamborghini Urus en Porsche Panamera. Dit terwijl hij de looks meer deelt met de Porsche Cayenne Coupe. Een andere premium SUV die in dit rijtje thuis hoort is de Aston Martin DBX.

 

audi-rsq8-wit-occasion-importeren-mrwheelson-linksachter

Prestaties Audi RS-Q8

De RSQ8 is sinds 2020 op de markt en is voorzien van een 600 pk sterke V8. Daarmee behaalt deze 2,3 ton zwarte premium SUV een (begrensde) topsnelheid van 250 km/uur en de 0-100 sprint neemt 3,8 seconden in beslag. 

audi-rsq8-wit-occasion-importeren-mrwheelson-voorzijde

Bij MrWheelson hebben we momenteel 50 exemplaren van de RSQ8 beschikbaar. De prijzen starten rond de € 166 duizend of zo'n € 2 duizend financial lease per maand. Onze meest krachtige RSQ8 betreft een door ABT omgebouwd exemplaar met maar liefst 740 pk. Bekijk snel het aanbod op de MrWheelson website.

Bekijk hier ons Audi RSQ8 occasion aanbod.

Audi RS-Q8 financial lease

Via MrWheelson kun je eenvoudig een Audi RS-Q8 importeren in combinatie met een financial lease. na aanbetaling van de BTW en een eventuele extra inleg betaal je vervolgens een vooraf bepaald aantal maanden. Bij het afsluiten van de financial lease op de Audi RS-Q8 heb je de keuze om al dan niet een slottermijn op te nemen in het financial lease contract. Hier lees je meer over de financial lease mogelijkheden.

 

Als de investering geen probleem vormde, zou jij dan de RSQ8 aan jouw droomgarage toevoegen?

Laat het weten op onze social media kanalen; LinkedIn, Instagram, Facebook of Twitter.

 

MrWheelson. Alle voordelen van een Audi RSQ8 uit het buitenland, maar dan zonder het gedoe.

Deel deze post