Demonstratie auto uit het buitenland kopen met hoge korting

Profiteer van de korting op demonstratie auto's.

jahreswagen-korting

Een demonstratieauto is een auto die door de autofabrikant of -importeur is geleverd aan een officiële dealer van het betreffende merk. Deze auto's worden door de dealer gebruik om potentiële kopers dit nieuwe model te laten ervaren. Ook wordt op deze manier de zichtbaarheid van dit nieuwe model op de weg ineens flink vergroot.

Als de demonstratieauto niet bereden wordt door een potentiële koper dan worden zo ook ingezet als 'auto van de zaak' voor de autoverkopers of als vervangend vervoer als er een auto van een klant in de werkplaats staat.

(Lees verder onder de afbeelding)

demonstratie-auto-korting

Minimale periode voor verkoop

Deze demonstratieauto's kennen een minimale periode voordat ze verkocht mogen worden. Bij sommige automerken is dit 3 maanden, sommige eisen zelfs dat de demo 6 tot 9 maanden in gebruik blijft. Gedurende deze periode wordt er enorm goed voor deze auto's gezorgd. Deze auto's zijn namelijk het visitekaartje voor de dealer en dit specifieke model. Er mag niets aan mankeren en ze moeten in topconditie blijven.

Reclame op demonstratieauto's

Vaak herken je de demonstratieauto's aan de stickers die erop zitten. Vaak van de fabrikant, maar soms ook aangevuld met de reclame van de betreffende dealer. Deze stickers zijn eenvoudig met een föhn te verwijderen, eventuele lijmresten zijn er makkelijk af te poetsen.

(Lees verder onder de afbeelding)

demo-auto-importeren

Demonstratie auto als alternatief voor nieuw

Door het chiptekort lopen de levertijden voor nieuwe auto's enorm op. Daarnaast is er in Nederland momenteel een tekort aan jong gebruikte auto's. In dat geval kan een demonstratieauto een uitstekend alternatief zijn voor een nieuwe. Bij MrWheelson halen we onze jong gebruikte auto's daarom uit het buitenland. Deze zijn vaak in gebruik geweest als demonstratieauto, Jahreswagen, Werksdienstwagen, Dienstwagen, Werkstattwagen, Mietauto, Vorführwagen, Werkswagen of ze hebben alleen een 'Tageszulassung' gehad.

Hierdoor kunnen we deze auto's vaak vlot en met enorme korting leveren. Wel moeten we soms nog voor aflevering de stickers eraf halen. 

 

MrWheelson. Alle voordelen van een auto uit het buitenland, maar dan zonder het gedoe.

 

jahreswagen-demonstratie-auto-korting-1

Deel deze post