Jahreswagen

Jahreswagen

Wat is een Jahreswagen?

Een Jahreswagen is een jonge occasion, maar niet zomaar een occasion. Beter gezegd: een Jahreswagen is een auto die kort is gebruikt door een medewerker van een autofabrikant. Vaak hebben deze auto’s niet meer dan 10.000 kilometer gelopen, ze zijn een paar maanden oud, waarbij de grootste afschrijving al is geweest. Dit maakt de auto een stuk interessanter voor jou!

bmw-x5-xdrive35i-m-sport-zwart-occasion-importeren-lease-mrwheelson

Geld besparen op een jonge auto

Het verschil met een Duitse Jahreswagen en Nederlandse nieuwe auto kan enorm zijn, en dat terwijl de auto soms maar een paar maanden oud is en nog amper heeft gereden. Een Jahreswagen is soms wel tot 35% voordeliger dan vergelijkbare auto's in Nederland. We hebben het dan niet over duizenden, soms scheelt het wel tienduizenden euro’s. Dat is niet mis!

Waar vind je zo'n Jahreswagen dan precies?

Je kunt deze vinden bij Duitse automerken zoals: Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, Porsche, smart en Volkswagen. Autoimporteurs van niet Duitse merken, zoals Bentley, Jaguar, Maserati, Volvo en Land Rover, bieden ze ook aan. De auto is in gebruik geweest bij een medewerker van de desbetreffende autofabrikant.

Alternatieven Jahreswagen

Naast je Jahreswagen zijn er ook andere modellen met flinke korting te koop.

 • Werksdienstwagen
 • Dienstwagen
 • Werkstattwagen (als vervangend vervoer voor de werkplaats gebruikt)
 • Mietauto (als huurauto in gebruik geweest)
 • Vorführwagen (als voorloopauto ingezet bij een leasecontract)
 • Werkswagen
 • Tageszulassung (wel toegelaten, geen kilometers gereden)

mercedes-benz-eqc-occasion-importeren-mrwheelson-01

Jahreswagen importeren uit Duitsland

Als je een auto uit Duitsland laat importeren is het verschil alsnog enorm, ook nadat je de BPM aangifte hebt gedaan, profiteer je nog van een enorm voordeel. Klinkt dit je als muziek in de oren? Dan kun je het importeren van een Jahreswagen overwegen. Daar komt echter wel het een en ander bij kijken, gelukkig kan MrWheelson je veel werk, risico's en zorgen uit handen nemen.

Een Jahreswagen importeren uit Duitsland heeft extra voordelen:

 • Lage kilometerstanden
 • Tussen de 6 à 18 maanden oud
 • Auto is alleen van een medewerker van fabriek geweest
 • Extra strenge richtlijnen voor optische en technische keuring
 • Zeer compleet uitgerust
 • Extra Europese garantiemogelijkheden

Jahreswagen Audi

Jahreswagen met BAFA

De BAFA regeling is door de Duitse overheid in het leven geroepen om tijdens de COVID19 pandemie de automotive te stimuleren en tegelijkertijd de transitie naar elektrisch rijden te bevorderen. Binnen de BAFA regeling is er tot € 9.000 subsidie beschikbaar bij de inzet van een elektrische of plug-in hybride Jahreswagen. Deze Jahreswagens mogen na 6 maanden met behoud van deze ruimte subsidie naar Nederland geëxporteerd worden. Dat maakt ze extra interessant.

Jahreswagen met BAFA voordeel

Jahreswagen kopen

Via deze links kun je het Jahreswagen, Werksdienstwagen, Dienstwagen, Werkstattwagen, Mietauto, Vorführwagen, Werkswagen en Tageszulassung aanbod van de diverse automerken bekiijken:
 

jahreswagen-demonstratie-auto-korting

Vind hier je volgende auto

9.4

100% van de klanten beveelt MrWheelson aan

Mike van Zutphen uit Loosbroek

Goede begeleiding en nette aflevering. Ik moest een tijd wachten alvorens de auto geimporteerd mocht worden, in de tussentijd staan de activiteiten stil maar onstonden er bij mij wel diverse algemene vragen over de auto maar daar wordt steeds netjes op gereageerd (zij het niet altijd even snel). ...

Eghar uit Zwijndrecht

Ik raad iedereen aan die een top auto zoekt uit bijv Duitsland hulp te zoeken bij MrWheelson. Ik ben sinds eergisteren eigenaar van een prachtige witte Audi A3 S Line uit 2018 die afkomstig is uit Duitsland. Het enige wat ik moest doen was documenten leveren en voor de rest deed Jitse alles ...

Rudy uit Dedemsvaart

Ik was op zoek naar een Audi E-Tron, het MrWheelson team heeft mij goed geholpen om de juiste te vinden, te importeren en bij mij thuis te laten afleveren! Bedankt!

Bellen met MrWheelson

085 - 401 29 05

Op werkdagen van 08:00 - 22:00 uur

WhatsApp

+31854012905

Facebook met MrWheelson

Messenger

Stuur een e-mail

hello@mrwheelson.nl