Nu ook campers bij MrWheelson

Camper importeren uit het buitenland ongekend populair

mercedes-benz-v-klasse-marco-polo-camper-2021-zwart-occasion-importeren-mrwheelson-dak-open

Het lijkt wel of campers steeds populairder worden. Dit heeft helaas wel een prijsopdrijvende invloed op de camper occasions die in Nederland worden aangeboden. Dit maakt het nog interessanter om voor een jonge camper ook in het buitenland te kijken.

Afgelopen jaar werden er ruim 2 duizend nieuwe campers in Nederland verkocht. Daarnaast wisselenden ook nog eens ruim 13 duizend gebruikte exemplaren van eigenaar. Ruim 60% van de gebruikt verkochte campers is afkomstig uit het buitenland. Sinds 2013 zijn zowel de nieuwe als gebruikte camperverkopen zelfs verdubbeld.

Camper importeren uit het buitenland

MrWheelson is een startup die het eenvoudig maakt om een auto uit het buitenland te kopen. Dit jaar worden ook de campers toegevoegd aan de MrWheelson porfolio. Op zoek naar een specifieke camper? Geef dan je wensen door via een zoekopdracht.

Camper importeren uit Duitsland

Net zoals met personenauto's importeren we in Nederland ook de meeste campers uit Duitsland. In Duitsland zijn veel van de grote camperfabrikanten gevestigd. Ook hebben veel Europese camperverhuur bedrijven hun basis in Duitsland waardoor er ook veel jonge campers worden aangeboden in Duitsland. Ook verschillende Duitse automerken hebben campers in het programma zoals de Volkswagen California en Mercedes Benz Marco Polo modellen. Daardoor zijn er ook campers te vinden bij Duitse autodealers.

Camper sites buitenland

De juiste camper vinden in het buitenland is nog niet zo eenvoudig. Je kunt natuurlijk op de reguliere occasion website in Duitsland of Oostenrijk kijken of wellicht zelfs op de occasionsites in België en Oostenrijk. Deze sites of pagina's zijn specifiek voor campers:

Mocht een van de links uit dit overzicht niet meer werken of heb je zelf een link gevonden die niet mag ontbreken, geef het ons gerust door dan passen we het aan.

Ook mag je een link toesturen van een camper die je zelf in het buitenland hebt gevonden. Wij adviseren je om een camper te betrekken van een gespecialiseerde dealer. Als je er een kiest van een particuliere koper dan kunnen wij uitsluitend de Nederlandse toelating voor je verzorgen en je verder niet helpen bij het transport en aankoopproces.

BPM berekenen camper

Wil je weten hoe de BPM bij import op een camper wordt berekend? Check dan dit artikel over de BPM.

mercedes-benz-v-klasse-marco-polo-camper-2021-zwart-occasion-importeren-mrwheelson-dak-open

mercedes-benz-v-klasse-marco-polo-camper-2021-zwart-occasion-importeren-mrwheelson-interieur

Camper importeren

Camper import Duitsland

 

 

 

 

 

 

 

Deel deze post