Nu ook wrap en design via MrWheelson

Exact de auto die je in gedachten hebt

Ferrari 599 GTB

Als je op zoek bent naar een auto dan heb je vaak een bepaald beeld voor ogen hoe je volgende auto eruit moet gaan zien. In de praktijk blijkt het dan vaak best wel lastig om exact de auto te vinden die je in gedachten hebt.

Ook daar heeft MrWheelson een oplossing voor. Door samen te werken met Speelman Graphic Applications kunnen we de auto exact naar wens afleveren.

Lees verder onder de afbeelding

Ferrari 59 wrappen

Dat kunnen kleine zaken zijn zoals het tinten van ramen of het monteren van een transparantie folie op de voorzijde van de auto. Maar ook het compleet of gedeeltelijk wrappen van de auto in een specifieke kleur behoort tot de mogelijkheden.

Omdat er tussen de aankomst van de auto in Nederland en de aflevering enige wachttijd zit, kan deze periode perfect gebruikt worden om de auto te voorzien van de juiste accenten.

Lees verder onder de afbeelding

Ferrari wrap

In deze video laat eigenaar Eddy zien hoe dit allemaal in zijn werk gaat. Als model heeft hij een fraaie Ferrari 599 genomen die is voorzien van gewrapte spiegels en dak. Ook is deze op klantverzoek voorzien van een fraaie Italiaanse vlag decoratie.

Interieur wrap

Een van de andere mogelijkheden is om bepaalde interieurdelen van een ander design te voorzien. Soms komen we op een auto die voor de rest volledig aan alle wensen voldoet een notenhout-design tegen in het interieur terwijl de koper een voorkeur heeft voor een zwarte of carbon afwerking. Ook dat kan met behulp van een folie opgelost worden.

Lees verder onder de afbeeldingen

carbon afwerking interieur achteraf

interieur afwerking carbon achteraf

Ramen tinten

Indien er gekozen wordt voor het achteraf tinten van ramen dan zijn daarin verschillende tinten mogelijk. Je hebt daarbij de keuze voor enigzins, normaal of extra donker.

De voorruit en de zijramen van de voorportieren worden daarbij vaak ongemoeid gelaten, alles vanaf de B-stijl (de stijl tussen de voor en achterportieren) wordt vaak voorzien van 'privacy glass'.

Lees verder onder de afbeelding

privacy glass achteraf

In combinatie met lease

Geef het team van MrWheelson door wat de exacte wensen zijn en we zullen je graag informeren over de mogelijkheden en prijzen. Ook deze aanpassingen zijn mee te nemen in een financial-, (netto) operational lease of huurkoop zodat je alles mee kunt nemen in een maandbedrag.

Deel deze post