Seat Ateca in 22 verschillende uitvoeringen leverbaar

In Nederland staan er slechts 14 uitvoeringen van de Ateca op de prijslijst

seat-ateca-occasion-grijs-importeren-mrwheelson-linksvoor

In Nederland heb je keuze uit 14 uitvoeringen van de Seat Ateca, in Duitsland is de Ateca leverbaar in maar liefst 22 verschillende uitvoeringen. In Nederland ontbreken bijvoorbeeld bij de 150 pk diesel variant de handbak (perfect voor inzet als lesauto) en de Seat Ateca diesel uitvoering met vierwielaandrijving.

Maar we hebben nog meer redenen om in het buitenland te gaan shoppen

  1. ➡️ Ateca's uit het buitenland hebben vaak een gunstige fiscale waarde waardoor je minder bijtelling hoeft te betalen.
  2. ➡️ De levertijd van een nieuwe Seat Ateca kan in Nederland behoorlijk oplopen, bij MrWheelson zijn ze uit buitenlandse voorraad te leveren.
  3. ➡️ Complete uitrusting. In het buitenland zijn de Ateca's vaak completer uitgerust dan de Ateca's die nieuw in Nederland zijn geleverd.
  4. ➡️ Flinke korting op de nieuwprijs doordat ze vaak als 'Jahreswagen' zijn ingezet.

Momenteel hebben we bij MrWheelson flink wat exemplaren beschikbaar van de Seat Ateca. De kortingen zijn hoog, in ruil en lease is mogelijk bij MrWheelson.

seat-ateca-importeren-financial-lease

Cupra Ateca

Sportief ingesteld? Dan zou je ook de Cupra Ateca kunnen bekijken, hier hebben we er een flink aantal van beschikbaar. Deze is leverbaar met de 300 of 349 pk benzine motor.

seat-ateca-occasion-grijs-importeren-mrwheelson-dashboard-breed

 

MrWheelson. Alle voordelen van een auto uit het buitenland, maar dan zonder het gedoe.

Deel deze post