Seat Tarraco: In Nederland 5, in het buitenland 18 uitvoeringen

Leveringprogramma Seat Tarraco in Nederland erg beperkt

seat-tarraco-fr-hybrid-zwart-occasion-importeren-mrwheelson-linksvoor

Op zoek naar een stoere SUV met de mogelijkheid tot 7 zitplaatsen? Dan kan de Seat Tarraco, naast de Skoda Kodiaq, Volkswagen Tiguan en Peugeot 5008, een optie zijn.

5 uitvoeringen Tarraco

In Nederland heb je de keuze uit de 150 pk 1.5 TSI benzinemotor met handbak of automaat en een 245 pk sterke 2.0 TSI met vierwielaandrijving en automatische transmissie. Qua uitrusting heb je hier de keuze uit een Style Business Intense en de luxere FR Business Intense. Je kunt in Nederland in de combinatie kiezen uit totaal 5 uitvoeringen.

18 uitvoeringen Tarraco

In het buitenland heb je naast de 150 en 245 pk benzine motor ook de keuze uit een 190 pk benzine uitvoerig en kun je ook dieselen met naar keuze 150 of 200 pk. Qua uitrustingsniveaus kun je kiezen uit de Style, Xperience en FR uitvoering. Je kunt in het buitenland in de combinatie kiezen uit totaal 18 uitvoeringen.

Tweedehands Seat Tarraco

Seat Tarraco 1.5 TSI occasions

Seat Tarraco 2.0 TSI occasions

Seat Tarraco PHEV e-Hybrid occasions

Seat Tarraco 2.0 TDI occasions

De PHEV hybride uitvoeringen zijn tijdelijk vanwege leveringsproblemen van de prijslijst verwijderd, op MrWheelson zijn er nog een flink aantal uit Europese dealervoorraad beschikbaar.

seat-tarraco-fr-hybrid-zwart-occasion-importeren-mrwheelson-rechtsachter

MrWheelson. Alle voordelen van een Seat uit het buitenland, maar dan zonder het gedoe.

 

Deel deze post