Uniek 5 x Audi Q5 met 28% korting

UITVERKOCHT - Een zo goed als nieuwe Audi Q5 kopen met 28 procent korting? Het kon via MrWheelson.

audi-sq5

Het team van MrWheelson kijkt over de hele wereld om de beste deals naar Nederland te halen. Deze start-up is in oktober vorig jaar van start gegaan en biedt op haar site meer dan 150 duizend occasions aan vanuit heel Europa. Nu hebben ze verder gekeken en liepen ze tegen een partij Audi Q5 aan die ze nu tussen de € 21 en € 23 duizend onder nieuwprijs kunnen aanbieden.

DEZE AUDI Q5 AKTIE IS INMIDDELS UITVERKOCHT. KIJK NAAR HET AUDI Q5 AANBOD OP MRWHEELSON VOOR VERGELIJKBARE DEALS.

Aan het woord Bas Oude Luttikhuis van MrWheelson: “We liepen tegen deze auto’s aan en wisten het direct, hier is vraag naar in Nederland. We hebben er vijf weten vast te leggen die we nu tegen een superscherpe prijs kunnen aanbieden. Doordat wij alleen online werken en geen dure showroom hebben, kunnen we deze lage prijzen hanteren”. Nogmaals Bas “Het nadeel is wel dat je er snel bij moet zijn. Er zijn er slechts 5 beschikbaar en we kunnen ze niet bijbestellen voor deze prijs.”

 

Uitrusting Audi Q5

Deze partij Audi Q5 is uitgevoerd met de 252 pk sterkte 2.0 TFSI motor in combinatie met een automatische transmissie. Er is keuze uit de kleuren Ibis White, Moonshine Blue en Matador Red. Qua uitrusting zijn er een aantal uitgerust met het Design pakket panorama dak en het virtuele dashboard. Allen zijn ze voorzien van kunstlederen bekleding met keuze uit de kleuren bruin, beige en zwart. Ook hebben ze Europese MMI navigatie, automatische airco, alu roofrails, elektrische verstelbare stoelen en cruise control.

 

Voordeel

De nieuwprijzen variëren tussen de € 75 en € 81 duizend euro, de prijzen starten nu bij € 53.995,-. De auto’s worden geleverd met 12 maanden Europese garantie en pechservice. Ook inruil is mogelijk. Levering kan op een van de MrWheelson afleverpunten in Nederland of aan huis. Financial lease en gespreide betaling is mogelijk. Financial lease start bij € 784 per maand waarbij alleen de BTW aanbetaald hoeft te worden. De waarde van een eventuele inruilauto kan uitgekeerd worden of gebruikt worden om het maandbedrag kleiner te maken. Voor acceptatie hoeven geen jaarcijfers aangeleverd te worden, alleen een KvK nummer is vaak voldoende.

DEZE AUDI Q5 AKTIE IS INMIDDELS UITVERKOCHT. KIJK NAAR HET AUDI Q5 AANBOD OP MRWHEELSON VOOR VERGELIJKBARE DEALS.

 

Staat uw droom Audi Q5 hier tussen? Stuur dan een bericht naar hello@MrWheelson.nl en ontvang een persoonlijk voorstel met de uitgebreide informatie.

Deel deze post