Eenvoudig Opel Mokka aanbod vergelijken

Eenvoudig Opel Mokka aanbod vergelijken

Bekijk het Opel Mokka occasion aanbod. MrWheelson weet de weg naar de fraaiste exemplaren.

MrWheelson

Opel crossover

Het is lang geleden dat Opel alleen nog maar stationwagons, sedans en hatchbacks in het programma had. Inmiddels bestaan de verkopen voor een groot deel uit crossovers. De Opel mokka kwam in 2012 op de markt en stond tot en met 2016 in de showroom. Dat was het moment voor een grote facelift waarbij die stoerdere looks kreeg. En bij een nieuw look hoort een nieuwe naam. vanaf 2016 ging de Mokka als Mokka X door het leven.

 

opel-mokka-schuin-voorzijde-import-uit-duitsland

Offroad Mokka?

Hoewel de Mokka een erg stoere uitstraling heeft en jou het gevoel geeft dat je er alle zandwegen en heuvels mee kunt trotseren, ontbeert bij de meeste uitvoeringen de 4WD. koop je dus een Mokka om het onverharde terrein op te zoeken en hem mee te nemen naar de wintersport, dan zul je specifiek op zoek moeten gaan naar een 4x4 uitvoering.

 

opel-mokka-interieur-occasion-dealer-garantie

Concurrenten Opel Mokka

Inmiddels zijn meer fabrikanten in het segment gedoken van de compacte crossover. En dat is ook niet gek. Je combineert compacte afmetingen met een hoge instap en een leuke uitstraling. De andere modellen die de Mokka het leven zuur willen maken zijn de de Nissan Juke, Dacia Duster, Renault Captur, Volkswagen Tiguan Allspace, de Peugeot 2008 en de Mercedes Benz GLA..

opel-mokka-voorzijde-bpm-dealer

Uitrusting Mokka

Qua uitrusting van de Opel Mokka X zit je wel goed. Zaken als hill assist, keyless entry, cruise control, hoogte verstelling stuur en stoel, roofrails en automatische verlichting zijn standaard.

Qua motoren zijn het, op de 1.6 na, allemaal turbo motoren. De uitrustingsniveaus zijn Business+, Edition, Online Edition, Innovation en de Edition 4x4.

opel-mokka-importeren-duitsland-velg