Vind hier je volgende auto

354 Lexus occasions beschikbaar voor importeren

Occasion Lexus importeren

Wat Maybach is voor Mercedes-Benz en Infiniti voor Nissan, dat is Lexus voor Toyota. Het premium label waarmee het Toyota concern laat zien waartoe het allemaal in staat is.

Toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid

Lexus heeft een erfgoed van betrouwbaarheid dat teruggaat tot zijn moederbedrijf, Toyota. Het merk heeft consequent hoge cijfers behaald in betrouwbaarheidsonderzoeken en klanttevredenheidsonderzoeken. Dit wordt versterkt door de rigoureuze kwaliteitscontroles en zorgvuldige fabricageprocessen die worden toegepast tijdens de productie van elke Lexus-auto. Dit leidt tot een langere levensduur en een gevoel van vertrouwen onder eigenaren.

Luxe en comfort zonder compromis

Lexus streeft ernaar om een uitzonderlijke luxe ervaring te bieden aan zijn klanten. Dit komt tot uiting in de verfijnde interieurs, waarbij aandacht wordt besteed aan hoogwaardige materialen, vakmanschap en ergonomie. Geavanceerde comfortfuncties, zoals adaptieve dempingssystemen en verstelbare stoelen, zorgen voor een soepele en comfortabele rit, zelfs op oneffen wegen.

Hybride technologie en milieubewustzijn

Lexus heeft een leidende rol gespeeld in het integreren van hybride technologie in luxe auto's. Met modellen zoals de Lexus RX Hybrid en de Lexus ES Hybrid heeft het merk laten zien dat luxe en milieubewustzijn hand in hand kunnen gaan. Dit heeft bijgedragen aan een grotere bewustwording van duurzaamheid binnen het luxesegment van de auto-industrie.

Expressief en herkenbaar design

Het opvallende ontwerp van Lexus-auto's wordt gekenmerkt door scherpe lijnen, gedurfde proporties en een dominante "spindle grille". Dit onderscheidende ontwerp trekt de aandacht en geeft Lexus-auto's een unieke visuele identiteit. Het ontwerp strekt zich uit tot zowel het exterieur als het interieur, waarbij zowel esthetiek als functionaliteit worden gecombineerd.

Geëngageerde klantenservice

Lexus stelt klanttevredenheid hoog in het vaandel. Dealerships bieden vaak persoonlijke aandacht aan klanten, met services zoals haal- en brengdiensten, conciërgediensten en een attent after-sales supportteam. Dit draagt bij aan een positieve eigendomservaring en versterkt de band tussen het merk en zijn klanten.

Aandacht voor geluidsisolatie en rijcomfort

Een ander aspect dat Lexus onderscheidt, is de nadruk op het minimaliseren van geluid en trillingen in het interieur. Dit draagt bij aan een serene en rustgevende rijervaring, vooral op langere ritten. Door geavanceerde technologieën en geluidsisolerende materialen toe te passen, creëert Lexus een omgeving van rust en comfort.

Economische eigenschappen

Naast de luxueuze aspecten biedt Lexus een economisch voordeel voor eigenaren op de lange termijn. De goede betrouwbaarheid en de lagere onderhoudskosten dragen bij aan een gunstige eigendomservaring, en de waarde van Lexus-auto's blijft vaak goed behouden in vergelijking met andere luxeauto's.

Unieke alternatieve keuze

Terwijl traditionele luxemerken dominant zijn, biedt Lexus een alternatieve keuze voor diegenen die op zoek zijn naar luxe zonder de alomtegenwoordige merken te volgen. Dit draagt bij aan een gevoel van exclusiviteit en individualiteit voor Lexus-eigenaren.

Kortom, Lexus onderscheidt zich door zijn toewijding aan kwaliteit, luxe, innovatie en klantenservice, wat het tot een bijzonder en gewaardeerd automerk maakt binnen het luxe-autosegment.

Waarom is het importeren van een Lexus interessant?

Het importeren van een Lexus als occasion kan interessant zijn om verschillende redenen. Allereerst biedt het importeren van een occasion uit het buitenland vaak de mogelijkheid om een Lexus-model te verkrijgen dat mogelijk niet beschikbaar is op de lokale markt. Dit kan betekenen dat je toegang hebt tot een breder scala aan opties, uitvoeringen en uitrustingsniveaus, wat je de kans geeft om een voertuig te vinden dat perfect bij je wensen en behoeften past.

Daarnaast kan het importeren van een Lexus-occasion financieel aantrekkelijk zijn. In sommige gevallen zijn occasions die in andere landen worden aangeboden, prijstechnisch gunstiger dan vergelijkbare modellen op de lokale markt. Dit kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen bij de aanschaf van een gebruikte Lexus.

Bovendien kan de staat van de occasion variëren, en het is mogelijk dat je een exemplaar in uitstekende staat kunt vinden met lage kilometerstand en goed onderhoud. Dit kan resulteren in een betrouwbare en hoogwaardige auto die nog vele jaren meegaat.

Ten slotte biedt het importeren van een Lexus-occasion de mogelijkheid om een uniek model of een zeldzamere uitvoering te bemachtigen, wat kan bijdragen aan de exclusiviteit en het plezier van het bezitten van een Lexus. Het kan dus interessant zijn voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar iets bijzonders.

Lexus importeren

Als je via MrWheelson een Lexus occasion gaat importeren dan is dat eenvoudig te combineren met Lexus occasion lease. MrWheelson verzorgt Lexus financial lease, operational lease en Lexus huurkoop. Informeer naar de lease mogelijkheden. Een tweedehands Lexus importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Lexus occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Meer weten over auto importeren met MrWheelson?

Bel of mail, we leggen je het graag uit!

Contact 085 - 4012905