Alsof je een nieuwe auto koopt

Alsof je een nieuwe auto koopt

Via MrWheelson kun je exact die auto vinden die jij zoekt

audi-q3-zilvergrijs-achterzijde

De tijd vliegt voorbij! Het is alweer een half jaar geleden dat we zijn gestart met MrWheelson. Ons nieuwe platform waarbij autokopers de mogelijkheid hebben om heel eenvoudig hun droomauto te kopen uit de voorraad van ons Europese dealernetwerk. We hebben de kopers die hebben gekozen voor een MrWheelson occasion gevraagd waarom ze hier voor gekozen hebben. Een vaak gehoorde reden is dat ze veel meer keuze hebben. In dit artikel lees je daar alles over.

 

Waarom kiezen autokopers voor MrWheelson?

Een van de voordelen die we het vaakste horen is dat autokopers de mogelijkheid hebben eisen te stellen. Normaal gesproken zal je moeten kiezen voor een nieuwe auto om een auto samenstellen die exact aan jouw eisen voldoet. De kans is namelijk klein dat de auto met de opties die jij graag wilt, in jouw favoriete kleuren, in Nederland te koop staat.

 

MrWheelson regelt alles

MrWheelson zoekt echter net zo lang in de Europese voorraad totdat die jouw droomauto gevonden heeft. Daardoor kun jij jouw volgende auto vinden, die ook nog eens flink voordeliger wordt aangeboden dan in Nederland. MrWheelson haalt hem vervolgens naar Nederland toe, regelt de kentekenplaten en zorgt dat die binnen drie weken wordt afgeleverd inclusief minimaal 1 jaar garantie.

 

Al vanaf € 300 per maand

Voor ondernemers is MrWheelson extra interessant omdat je het MrWheelson aanbod eenvoudig via financial lease kunt kopen. Dan hoef je alleen de BTW aan te betalen, de rest betaal je in maandelijkse termijnen via de zaak terug. Op die manier hoef je het aanschafbedrag niet ineens te betalen en wordt die ene droomauto ineens bereikbaar.

 

Enkele voorbeelden financial lease

Land Rover Evoque financial lease

Land Rover Range Rover Evoque vanaf € 436 per maand

Kies bijvoorbeeld voor de stijlvolle Land Rover Range Rover Evoque. Deze stoere SUV heeft een chique uitstraling en een hoge instap. Ben je avontuurlijk ingesteld, dan is dit jouw auto. Wist je dat ex-Spice Girl Victoria Beckham betrokken is geweest bij de ontwikkeling van de Evoque? De Evoque is al leverbaar vanaf € 436 per maand.

Mercedes Benz CLA vanaf € 342 per maand

Wil je een stijlvolle coupe die ook nog eens praktisch is? Dan is de Mercedes Benz CLA wellicht jouw auto. De CLA is leverbaar als 4 deurs coupe en als 5 deurs shooting brake. Deze laatste is een stationcar met een sterk aflopende daklijn waardoor de sportieve uitstraling behouden blijft, maar je toch over een grote kofferruimte kunt beschikken. De financial lease van de Mercedes CLA start al bij € 342 per maand.

Mercedes Benz E Klasse vanaf € 358 per maand

Is een stijlvolle sedan de auto die je zoekt? De Mercedes Benz E Klasse is al jaren de ultieme reis auto. Voorzien van sterke motoren en veel snufjes die het reizen in deze auto tot een waar genot maken. Leg je grote afstanden af en wil je in stijl aankomen? Dan is de E Klasse jouw auto. Hij is leverbaar als chique sedan, fraaie cabriolet, stijlvolle coupé en als praktische estate (stationwagon). De E Klasse rij je al vanaf € 358 per maand financial lease.

 

Naast financial lease kun je ook kiezen voor operational lease, een particuliere gespreide betaling en zelfs private lease. Vraag MrWheelson gerust wat voor jou de beste keuze is.

 

 

Deel deze post