Skoda Kodiaq; 5 uitvoeringen in Nederland, 15 in Duitsland

Veel meer varianten van de Kodiaq beschikbaar op de Europese markt

skoda-kodiaq-4wd-4x4-style-tsi-grijs-2017-occasion-importeren-mrwheelson-linksvoor

De Skoda Kodiaq is een ruime SUV die de techniek deelt met zijn concern genoten de Seat Ateca en Volkswagen Tiguan. Al in 2016 bracht Skoda de Kodiaq SUV op de markt. Wat opvalt is dat het aantal varianten dat in Nederland geleverd wordt enorm beperkt is, in Duitsland zijn er drie keer zoveel uitvoeringen leverbaar.

Skoda Kodiaq wit

 

Skoda Kodiaq Nederland

In Nederland is alleen de 150 pk benzine uitvoering leverbaar met naar keuze een handmatige of automatische transmissie. Qua uitrustingsniveau heb je in Nederland drie smaken; Sportline, Business Edition en Business Edition Plus.

skoda-kodiaq-mrwheelson4

 

Skoda Kodiaq Duitsland

De 150 pk benzine uitvoering van de Skoda Kodiaq is ook in Duitsland leverbaar, maar je hebt dan ook nog de keuze uit een 190 pk benzine versie met vierwielaandrijving. Ook is er een 150 en 200 pk diesel versie leverbaar met optionele vierwielaandrijving. In Duitsland heb je qua uitrustingsniveau de keuze uit de Active, Ambition, Style en exclusieve L&K uitvoering.

skoda-kodiaq-tdi-sportline-4x4-wit-occasion-importeren-mrwheelson-linksvoor-deuren-open

 

Waarom zou je een Skoda Kodiaq importeren?

Het feit dat je in het buitenland meer keuze hebt is ook een van de belangrijkste redenen dat steeds meer Nederlanders een jong gebruikte auto kopen die een eerste toelating in het buitenland heeft gehad. Andere redenen zijn de aantrekkelijke prijzen, interessante fiscale waarde en de snelle leverbaarheid.

skoda-kodiaq-schuin-zilvergrijs

 

Skoda Kodiaq occasions

Via deze links kun je het Skoda Kodiaq aanbod uit het buitenland vinden. MrWheelson heeft het Skoda Kodiaq aanbod van merkdealers uit Duitsland, Oostenrijk en Belgie in kaart gebracht en presenteert deze inclusief de bijkomende kosten voor de BPM, transport en eventuele BOVAG garantie.

 

Tweedehands Skoda Kodiaq aanbod

 

MrWheelson. Alle voordelen van een Skoda Kodiaq uit het buitenland, maar dan zonder het gedoe.

 

Deel deze post