5 redenen om een Skoda Octavia plug-in hybrid te importeren

Een Octavia plug-in hybride importeren is populair, maar waarom?

octavia-combi-rs-iv-14-tsi-grijs-occasion-import-mrwheelson-schuin-voor

De plug-in hybride varianten van veel auto's zijn momenteel erg populair om te importeren. Bij MrWheelson merken wij bijvoorbeeld dat de plug-in hybride variant van de Skoda Octavia erg populair is. Een mooie aanleiding om te onderzoeken waarom juist deze veel worden geïmporteerd.

5 redenen op een Octavia plug-in hybride te importeren

➡️ Octavia's uit het buitenland hebben vaak een gunstige fiscale waarde waardoor je minder bijtelling hoeft te betalen.

➡️ Een plug-in hybride Octavia die een eerste toelating heeft gehad in Duitsland heeft vaak kunnen profiteren van de BAFA subsidie (tot € 9.000!) en heeft daardoor een gunstige prijs.

➡️ De levertijd van een nieuwe Skoda Octavia kan in Nederland oplopen tot 1 jaar, bij MrWheelson zijn ze uit buitenlandse voorraad te leveren.

➡️ Complete uitrusting. In het buitenland zijn de Octavia's vaak completer uitgerust dan de Octavia's die nieuw in Nederland zijn geleverd.

➡️ Flinke korting op de nieuwprijs doordat ze vaak als 'Jahreswagen' zijn ingezet.

Krachtige hybride octavia met bekende GTE techniek

De aandrijflijn van de Volkswagen Passat GTE is nu ook verkrijgbaar in de Skoda Octavia. Deze is voorzien van een 1,4-liter TSI benzine motor in combinatie met een elektromotor.

Samen zijn ze goed voor 245 pk en 250 Nm aan koppel. 0-100 km/h kost 7,3 en de topsnelheid is 225 km/h. Je kunt 60 kilometer volledig elektrisch rijden.

octavia-combi-rs-iv-14-tsi-grijs-occasion-import-mrwheelson-voorstoelen-panoramadak

Skoda Octavia RS

Deze Octavia is een RS uitvoering. Die is te herkennen aan sportieve RS-bumpers en achterspoiler. In het interieur zijn de sportstoelen met RS-logo’s en rode stiksels te vinden. Hij heeft een lederen sportstuur, led-interieurverlichting, alcantara deurbekleding, lichtmetalen pedalen, zwarte hemelbekleding en enkele carbon-look accenten.

octavia-combi-rs-iv-14-tsi-grijs-occasion-import-mrwheelson-rechtsachter

Deel deze post