Tesla Model 3 voor € 474 per maand (inclusief gratis laden)

Een maand testrijden met de Tesla Model 3 en 4% bijtelling bij MrWheelson

tesla-model-3-zwart-mrwheelson

De Tesla Model 3 is enorm populair bij MrWheelson, en dan vooral de exemplaren met een eerste registratie in 2019. Deze hebben namelijk nog een bijtelling van 4%, terwijl de exemplaren uit 2020 8% bijtelling hebben en als je er nu een nieuw besteld dan wordt die pas volgend jaar geleverd met 12% bijtelling.

Testrit van 1 maand

Als je nog nooit een elektrische auto hebt gereden of nog nooit hebt ervaren hoe een Tesla Model 3 rijdt, dan is het natuurlijk wel spannend om zo maar naar een Tesla Model 3 over te stappen. Daarom bieden we nu de mogelijkheid om een testrit te maken. En dan niet zo’n kort ritje.

Bij MrWheelson kun je nu in samenwerking met UFODRIVE alle voor- en nadelen van een Tesla Model 3 ervaren tijdens een testrit die een maand mag duren.

€ 474 retour bij aankoop

De kosten voor deze testrit bedragen € 949 voor een maand. En als je daarna dit jaar nog een Tesla via MrWheelson besteld dan krijg je de helft van ons terug.

De kleine lettertjes

De vermelde tarieven zijn gebaseerd op de Tesla Model 3 Standard Range, inclusief BTW en inclusief een laadpas waarmee je gratis mag laden. Bij schade is er een eigen risico van € 1.000 en de eerste 2.500 kilometer zijn inclusief. De bestuurder moet minimaal 26 jaar oud zijn.

Ga je liever voor een Model 3 Long Range? Die hebben we ook beschikbaar voor € 1.049, een Model S komt op € 1.149. Het aanbod is beperkt en weg is pech.

(Lees verder onder de afbeelding)

Tesla Model 3 aanbod

Bekijk hier het Tesla Model 3 aanbod bij MrWheelson. Laat ons weten of je liever een Tesla Model 3 hebt waarvan de BTW verrekenbaar is of toch liever een marge auto zonder verrekenbare BTW. Ook mag je aangeven of je liever een Standard of een Long Range hebt. Qua interieur heb je de keuze uit een wit of een zwart interieur.

(Lees verder onder de afbeelding)

Tesla Model 3

Koop of lease

Bij MrWheelson kun je een Tesla Model 3 zakelijk of privé kopen of leasen. Bij een zakelijke lease heb je ook nog de keuze uit een financial lease, een netto of een full operational lease. Bij een exemplaar uit 2019 betaal je 4% bijtelling over de eerste € 50.000 van de fiscale waarde, over de rest betaal je 22% bijtelling. Bij een exemplaar met een eerste registratie in 2020 betaal je 8% bijtelling over de eerste € 45.000, over het restant 22%. Bij een 2021 registratie 12% bijtelling over de eerste € 40.000.

(Lees verder onder de afbeelding)

Contact

We kunnen ons heel goed voorstellen dat dit te mooi lijkt om waar te zijn en dat je nog twijfels of vragen hebt. Bel dan 085-4012905 of neem contact op.

Deel deze post