Land Rover Range Rover Sport op grijs kenteken

Bespaar tienduizenden euro's door als ondernemer voor grijs kenteken te gaan.

land-rover-range-rover-sport-grijs-kentekenjpg2-2

Wij Nederlanders zijn altijd op zoek naar de muizenholletjes als het gaat om fiscaal voordeel. Ook niet zo gek als je ziet dat de prijzen voor nieuwe auto's in Nederland internationaal gezien op een erg hoog niveau liggen. We behoren zelfs bij de vijf duurste landen ter wereld als het gaat om de prijzen van nieuwe auto's.

BPM Grijs kenteken

Dat hebben we vooral te danken aan onze BPM, de ingebruikname Belasting op Personen en Motorvoertuigen. Als je een nieuwe Range Rover Sport koopt met een 4.4 SDV8 twin turbodiesel motor dan betaal je naast de € 19.633,00 aan BTW maar liefst € 66.331,55 aan BPM. Door deze belastingen wordt de nieuwprijs bijna verdubbeld tot meer dan € 180.000. Ook als je een gebruikte auto vanuit het buitenland haalt dan moet je deze BPM afdragen. Behalve als het een grijs kenteken bedrijfswagen is en je als ondernemer deze auto op de zaak koopt.

Houderschapsbelasting grijs kenteken

Een ander voordeel is de houderschapsbelasting. Als personenauto betaal je al snel € 250 per maand aan wegenbelasting, op grijs kenteken slechts € 50 per maand.

Bedrijfswagen vs personenauto houderschapsbelasting

Ombouw grijs kenteken

Om in aanmerking te komen moet er wel het een en ander omgebouwd worden aan je auto. Op deze foto's is te zien hoe dat er uit ziet op een Land Rover Range Rover Sport.

Grijs kenteken Land Rover Range Rover Sport

 

Top 15 SUV's op grijs kenteken

Benieuwd welke SUV / crossovers er populair zijn bij MrWheelson? Check dan dit artikel: Top 15 SUV Crossovers op grijs kenteken.

SUV importeren als bestelauto

Ook interesse  in een suv of crossover op grijs kenteken? Geef dan je wensen door via een zoekopdracht. Of bekijk hier het Land Rover Range Rover Sport aanbod op MrWheelson, zoek er een uit en vraag een voorstel op maat inclusief grijs kenteken ombouw. We kunnen dit trouwens ook uitstekend combineren met operational lease of financial lease. Ook is het mogelijk om je huidige bedrijfswagen of personenauto in te ruilen.

Meer info?

Meer weten over SUV's op grijs kenteken? Mail dan naar sales@mrwheelson.nl of bel 085-4012905

Deel deze post