Wat zijn de belangrijkste redenen om een occasion via MrWheelson te kopen?

Wat zijn de belangrijkste redenen om een occasion via MrWheelson te kopen?

Een top 10 van de belangrijkste voordelen

top 10

Het is geweldig om te zien dat er veel interesse is voor de startup MrWheelson. Het nieuwe occasion platform waarin bezoekers eenvoudig een auto uit het buitenland kunnen kopen met een flinke korting, spreekt veel autokopers aan. Nu de eerste auto’s via dit platform zijn verkocht is het interessant om te zien waarom deze kopers juist voor MrWheelson hebben gekozen voor de aanschaf van hun volgende auto. Wat maakt dit platform uniek ten opzichte van de alternatieven?

 

Is alleen het financiële voordeel bepalen, of zitten er ook andere voordelen aan het kopen van een auto via MrWheelson? We hebben de kopers naar hun ervaringen met MrWheelson gevraagd en delen graag de uitkomsten met je. In totaal werden er maar liefst tien redenen genoemd. Een mooi moment om deze redenen om een auto via MrWheelson te kopen op een rij te zetten.

 

1.     Financieel voordeel

De eerste reden die door veel kopers werd genoemd is het financiële voordeel. Via de Twitter van MrWheelson worden veel interessante auto’s gedeeld en wat opvalt zijn auto’s die nog geen 12 maanden oud zijn die vaak rond de € 20 duizend onder nieuwprijs worden aangeboden. Er zijn zelfs uitzonderingen met auto’s waarop het voordeel oploopt tot boven de € 60 duizend!

 

2.     Garantievoorwaarden

De garantievoorwaarden voor de auto’s die worden aangeboden via MrWheelson zijn uniek. Elke MrWheelson occasion wordt namelijk aangeboden met 12 maanden garantie. En dat terwijl een website zoals ViaBovag maar 6 maanden garantie als basis heeft. In die gevallen waar de fabrieksgarantie is verlopen wordt de garantie ondergebracht bij een externe garantie-verzekeringsmaatschappij zodat er nooit iets mis kan gaan. Tegen een meerprijs is de garantie vaak zelfs ook nog te verlengen.

 

3.     Complete uitrusting

Doordat veel gebruikte auto’s uit een land zoals Duitsland hun leven zijn begonnen als ‘Jahreswagen’ zijn ze erg compleet uitgevoerd. Als je in Nederland al blij mag zijn als een gebruikte auto een airconditioning heeft, zijn de exemplaren uit het buitenland vaak uitgerust met automatische climate control, panorama dak, lederen bekleding, parkeercamera en een navigatiesysteem. Ook hebben ze vaak een sterkere motor dan in Nederland en hebben ze vaker vierwielaandrijving en een automatische transmissie.

 

4.     Financial lease mogelijkheden

De samenwerking met verschillende financial leasemaatschappijen zorgt ervoor dat de investering in een auto eenvoudig vertaald kan worden in een maandbedrag. De aanvraagprocedure krijt veel waardering, vooral omdat er alleen maar een Kamer van Koophandel nummer nodig is. Er hoeven vaak geen jaarcijfers overlegt te worden.

 

5.     Inruilen van de huidige auto

Doordat het lastig is om je eigen auto in te ruilen als je een auto uit het buitenland koopt is er veel waardering voor het feit dat je de eigen auto bij MrWheelson kunt inruilen. Door goede contacten in de autobranche is er vaak al binnen enkele uren een goede indicatie te geven wat het toe te betalen bedrag zal worden.

 

6.     Levering en garantie via dealer om de hoek

Wat het kopen van een gebruikte auto via MrWheelson ook uniek maakt is het feit dat de auto afgeleverd kan worden via een dealer in de buurt. MrWheelson maakt gebruik van een netwerk van betrouwbare autodealers in Nederland die niet alleen zorgen voor de aflevering, maar ook voor eventuele problemen in de garantieperiode.

 

7.     Nederlandstalige klantenservice

De klantenservice van MrWheelson is 7 dagen per week van 9 uur in de ochtend tot 21 uur in de avond bereikbaar. Niet alleen telefonisch, maar ook via WhatsApp, chat functies op de website en zelfs via Facebook Messenger. Een ander voordeel is dat het team Nederlandstalig is, hierdoor kun je een auto kopen die bijvoorbeeld afkomstig is van een Duitse autodealer, terwijl je de hele aankoop in het Nederlands kunt regelen.

 

8.     All-in prijzen

Het zelf opzoeken van een auto die in het buitenland is helemaal niet zo moeilijk. Er zijn genoeg autoportalen beschikbaar. Wat MrWheelson uniek maakt is dat de advertentie helemaal in het Nederlands zijn vertaald en dat de prijzen zijn omgerekend. Hierbij wordt rekening gehouden met de BPM, de RDW keuring, garantie en het transport.

 

9.     Veel keuze

Het aanbod auto’s op MrWheelson is enorm. Doordat er een selectie gemaakt wordt uit het Europese aanbod is er erg veel keuze. Het kan zomaar zijn dat van een bepaalde auto er in Nederland maar 10 te koop staan in een bepaalde kleur, dan kan het zomaar zijn dat je op MrWheelson keuze hebt uit nog eens 30 exemplaren. Hierdoor kun je vaak exact de auto vinden die je zoekt.

 

10.  Simpel vanuit huis

Als je een auto wilt kopen uit het buitenland dan kun je dat via MrWheelson helemaal thuis, vanuit de luie stoel regelen. Het proces is heel eenvoudig. Je zoekt je droomauto op, doet een aanvraag via de site, ontvangt een offerte, geeft akkoord op de offerte en doet de aanbetaling. Vervolgens wordt de auto binnen 3 tot 4 weken bij jou thuis of bij een dealer in de buurt geleverd. Simpel.

 

Ook benieuwd of jouw volgende auto te vinden is op MrWheelson? Bekijk dan nu het aanbod op de website.

Deel deze post