Rolls-Royce

Rolls-Royce

Luxe, betrouwbare kwaliteitsauto's

Rolls-Royce werd in 1904 opgericht in Engeland. Vanaf die tijd werd de toon al gezet inzake kwaliteit. Rolls-Royce staat voor technische perfectie en luxe, met een prijskaartje dat er niet om liegt. Ook wel 'the best car in the world' genoemd door velen.

Het duo Henry Royce en Charles Rolls richtten het bedrijf op, met het idee dat Royce de auto's maakt en Rolls ze verkoopt. Vandaag de dag is het in handen van het Duitse BMW.

In 2018 verkochten ze nog nooit zo veel auto's: maar liefst 4107, met de nieuwe Phantom als grootste aanjager. Voor een luxemerk als Rolls-Royce is dit uitzonderlijk veel!

61

Spirit of Ecstacy

Charles Robinson Sykes ontwierp het welbekende beeldje die op de radiateur van een Rolls-Royce auto siert. Deze wordt ook wel de Spirit of Ecstacy genoemd. Je ziet een voorover buigende vrouw met de armen naar achteren. Haar kleding wappert naar achteren, wat doet denken aan vleugels.

Deze 'mascotte' moest Rolls-Royce symboliseren: snelheid, comfortabele rijeigenschappen, stilte, mystiek en schoonheid. 

Tweedehands modellen bij MrWheelson

Koop je een Rolls-Royce? Dan koop je een auto voor het leven. Een tweedehands auto is vaak uitstekend onderhouden en kan nog jaren mee. Zo zijn de luxe en stijlvolle Wraith, Dawn en Ghost populair. Of het paradeschip van Rolls-Royce, de Phantom, laat menig liefhebber zweten. Relatief nieuw is de SUV van Rolls Royce, de Rolls Royce Cullinan.

 

 

Occasions beschikbaar voor importeren

Tweedehands Rolls-Royce Wraith  importeren

Rolls-Royce Wraith

  • 03-2018
  • 52300 km
  • 632 pk
  • Benzine
  • Automaat
€ 292.981 Leasen vanaf € 3.567

o.b.v. vraagprijs buitenland (€ 259.900) + BPM (€ 32.501) + importkosten (€ 580)