Rolls-Royce

Rolls-Royce

Luxe, betrouwbare kwaliteitsauto's

Rolls-Royce werd in 1904 opgericht in Engeland. Vanaf die tijd werd de toon al gezet inzake kwaliteit. Rolls-Royce staat voor technische perfectie en luxe, met een prijskaartje dat er niet om liegt. Ook wel 'the best car in the world' genoemd door velen.

Het duo Henry Royce en Charles Rolls richtten het bedrijf op, met het idee dat Royce de auto's maakt en Rolls ze verkoopt. Vandaag de dag is het in handen van het Duitse BMW.

In 2018 verkochten ze nog nooit zo veel auto's: maar liefst 4107, met de nieuwe Phantom als grootste aanjager. Voor een luxemerk als Rolls-Royce is dit uitzonderlijk veel!

rolls-royce-ghost-zwart-achterzijde-bas-oude-luttikhuis-staand

Spirit of Ecstacy

Charles Robinson Sykes ontwierp het welbekende beeldje die op de radiateur van een Rolls-Royce auto siert. Deze wordt ook wel de Spirit of Ecstacy genoemd. Je ziet een voorover buigende vrouw met de armen naar achteren. Haar kleding wappert naar achteren, wat doet denken aan vleugels.

Deze 'mascotte' moest Rolls-Royce symboliseren: snelheid, comfortabele rijeigenschappen, stilte, mystiek en schoonheid. 

rolls-royce-ghost-zwart-bas-oude-luttikhuis-gehurkt-voorzijde

Tweedehands modellen bij MrWheelson

Koop je een Rolls-Royce? Dan koop je een auto voor het leven. Een tweedehands auto is vaak uitstekend onderhouden en kan nog jaren mee. Zo zijn de luxe en stijlvolle Wraith, Dawn en Ghost populair. Of het paradeschip van Rolls-Royce, de Phantom, laat menig liefhebber zweten. Relatief nieuw is de SUV van Rolls Royce, de Rolls Royce Cullinan.

rolls-royce-ghost-zwart-spirit-of-extacy

 

 

Occasions beschikbaar voor importeren

Vind hier je volgende auto

9.4

100% van de klanten beveelt MrWheelson aan

Anoniem uit Krimpen aan den IJssel

Alles verliep, tot mijn verbazing (andere ervaringen gehad) ontzettend vlot. Verwacht niet , vandaag besteld, morgen geleverd maar het hele proces is aangenaam. En ontzettend blij met mijn autokeuze . Als je je auto vanuit het buitenland wilt importeren, zou ik zeker aanraden met dit team zaken t...

Paul uit Nuenen

Afgelopen december een Volvo XC40 van 4 maanden oud geïmporteerd uit Oostenrijk. De hulp van Han was uitstekend: ter zake kundig, niet opdringerig en transparant over de te volgen stappen en kosten. Je kan zelf kiezen uit de verschillende afhandelingsmogelijkheden. Ik werd goed geïnformeerd en ...

Johan uit Dokkum

Vandaag mijn nagenoeg nieuwe E klasse opgehaald bij mrWheelson. Auto is exact zoals besproken in nieuwstaat. Team Bas en Han is zeker aan te raden. Over 3 jaar maar weer een nieuwe bij hun bestellen.

Bellen met MrWheelson

085 - 401 29 05

Op werkdagen van 08:00 - 22:00 uur

WhatsApp

+31854012905

Facebook met MrWheelson

Messenger

Stuur een e-mail

hello@mrwheelson.nl