Rolls-Royce

Rolls-Royce

Luxe, betrouwbare kwaliteitsauto's

Rolls-Royce werd in 1904 opgericht in Engeland. Vanaf die tijd werd de toon al gezet inzake kwaliteit. Rolls-Royce staat voor technische perfectie en luxe, met een prijskaartje dat er niet om liegt. Ook wel 'the best car in the world' genoemd door velen.

Het duo Henry Royce en Charles Rolls richtten het bedrijf op, met het idee dat Royce de auto's maakt en Rolls ze verkoopt. Vandaag de dag is het in handen van het Duitse BMW.

In 2018 verkochten ze nog nooit zo veel auto's: maar liefst 4107, met de nieuwe Phantom als grootste aanjager. Voor een luxemerk als Rolls-Royce is dit uitzonderlijk veel!

rolls-royce-ghost-zwart-achterzijde-bas-oude-luttikhuis-staand

Spirit of Ecstacy

Charles Robinson Sykes ontwierp het welbekende beeldje die op de radiateur van een Rolls-Royce auto siert. Deze wordt ook wel de Spirit of Ecstacy genoemd. Je ziet een voorover buigende vrouw met de armen naar achteren. Haar kleding wappert naar achteren, wat doet denken aan vleugels.

Deze 'mascotte' moest Rolls-Royce symboliseren: snelheid, comfortabele rijeigenschappen, stilte, mystiek en schoonheid. 

rolls-royce-ghost-zwart-bas-oude-luttikhuis-gehurkt-voorzijde

Tweedehands modellen bij MrWheelson

Koop je een Rolls-Royce? Dan koop je een auto voor het leven. Een tweedehands auto is vaak uitstekend onderhouden en kan nog jaren mee. Zo zijn de luxe en stijlvolle Wraith, Dawn en Ghost populair. Of het paradeschip van Rolls-Royce, de Phantom, laat menig liefhebber zweten. Relatief nieuw is de SUV van Rolls Royce, de Rolls Royce Cullinan.

rolls-royce-ghost-zwart-spirit-of-extacy

 

 

Occasions beschikbaar voor importeren

Vind hier je volgende auto

Auto recensies, nieuws & advies van MrWheelson

9.4

100% van de klanten beveelt MrWheelson aan

SE uit Espel

We hebben de keus gemaakt om voor werkvervoer een ruime diesel uit Duitsland te laten halen. Dit omdat dit soort auto's in Nederland niet meer te koop zijn. Persoonlijke begeleiding en we mochten zelfs langskomen. Het heeft voor ons wel wat langer geduurd, maar na een weg met wat hobbels helemaa...

Laurens uit Enschede

Fijne service, verhelderend concept en de juiste afwikkeling. Top gedaan Mr. Wheelson!

Gwen uit Weesp

Nadat wij onze auto gevonden hadden, hebben we MrWheelson benaderd. Binnen een dag hebben zij met de dealer onderhandeld en zijn een mooie prijs overeen gekomen. Goede communicatie tijdens het proces van import. Het enige wat ons betreft beter kan is telefonische bereikbaarheid. Hoewel we altijd...

Bellen met MrWheelson

085 - 401 29 05

Op werkdagen van 08:00 - 22:00 uur

WhatsApp

+31854012905

Facebook met MrWheelson

Messenger

Stuur een e-mail

hello@mrwheelson.nl