Rolls-Royce occasion importeren

Een tweedehands Rolls-Royce importeren was nog nooit zo makkelijk. Een Rolls-Royce occasion uit het buitenland koop of lease je eenvoudig online bij MrWheelson.

Rolls-Royce aanbod bekijken

Rolls-Royce occasion importeren

Rolls-Royce

Luxe, betrouwbare kwaliteitsauto's

Rolls-Royce werd in 1904 opgericht in Engeland. Vanaf die tijd werd de toon al gezet inzake kwaliteit. Rolls-Royce staat voor technische perfectie en luxe, met een prijskaartje dat er niet om liegt. Ook wel 'the best car in the world' genoemd door velen.

Het duo Henry Royce en Charles Rolls richtten het bedrijf op, met het idee dat Royce de auto's maakt en Rolls ze verkoopt. Vandaag de dag is het in handen van het Duitse BMW.

In 2018 verkochten ze nog nooit zo veel auto's: maar liefst 4107, met de nieuwe Phantom als grootste aanjager. Voor een luxemerk als Rolls-Royce is dit uitzonderlijk veel!

rolls-royce-ghost-zwart-achterzijde-bas-oude-luttikhuis-staand

Spirit of Ecstacy

Charles Robinson Sykes ontwierp het welbekende beeldje die op de radiateur van een Rolls-Royce auto siert. Deze wordt ook wel de Spirit of Ecstacy genoemd. Je ziet een voorover buigende vrouw met de armen naar achteren. Haar kleding wappert naar achteren, wat doet denken aan vleugels.

Deze 'mascotte' moest Rolls-Royce symboliseren: snelheid, comfortabele rijeigenschappen, stilte, mystiek en schoonheid. 

rolls-royce-ghost-zwart-bas-oude-luttikhuis-gehurkt-voorzijde

Tweedehands modellen bij MrWheelson

Koop je een Rolls-Royce? Dan koop je een auto voor het leven. Een tweedehands auto is vaak uitstekend onderhouden en kan nog jaren mee. Zo zijn de luxe en stijlvolle Wraith, Dawn en Ghost populair. Of het paradeschip van Rolls-Royce, de Phantom, laat menig liefhebber zweten. Relatief nieuw is de SUV van Rolls Royce, de Rolls Royce Cullinan.

rolls-royce-ghost-zwart-spirit-of-extacy

 

 

Occasions beschikbaar voor importeren

Vind hier je volgende auto

9.4

100% van de klanten beveelt MrWheelson aan

Sylvie uit Harderwijk

Ik was opzoek naar een specifieke auto in een specifieke kleur. MrWheelson (Leon) heeft mij perfect geholpen en ondanks dat er een aantal auto’s net verkocht waren waar ik interesse in had bleef Leon doorzoeken en contact houden zonder dat hij wist of ik daadwerkelijk een auto zou kopen. Dus de...

Paul Nijhuis uit Enschede

Na lang zoeken op allerlei auto sites kwam ik eindelijk mijn auto in de gewenste specificaties tegen. De auto werd te koop aangeboden in Duitsland. Na contact te hebben gezocht met MrWheelson was de auto eigenlijk binnen 24 uur gekocht en 4 weken later werd de auto bij mij op de oprit afgeleverd...

Dennis uit Heeten

Voor ons de eerste keer dat we een auto kopen zonder hem gezien te hebben. De medewerker van Mr Wheelson (Leon) gaf ons vanaf het eerste moment een vertrouwd gevoel en we hebben de stap gewaagd. Het vertrouwen werd niet beschaamd en we rijden nu in een geweldige auto!

Bellen met MrWheelson

085 - 401 29 05

Op werkdagen van 08:00 - 22:00 uur

WhatsApp

+31854012905

Stuur een e-mail

hello@mrwheelson.nl