Top 5 leaseauto’s voor € 400 per maand

Welke auto's kun je rijden voor € 400 financial lease per maand?

financial-lease-400-per-maand-mrwheelson-import-auto

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om het importeren van auto’s te combineren met een gunstige leasevorm. Op die manier kun je maximaal profiteren van het grote aanbod van jonge occasions uit het buitenland met een hoge korting ten opzichte van de nieuwprijs. Door voor een leasevorm te kiezen profiteer je van het voordeel van gunstige maandbedragen in plaats van een grote investering ineens.

Een leasevorm die op dit moment populair is voor ondernemers is financial lease. Daarbij wordt zakelijk een lening afgesloten om de occasion uit het buitenland aan te schaffen. MrWheelson maakt het kopen van een auto uit het buitenland in combinatie met financial lease eenvoudig. Je kunt de auto zelf uitzoeken op de website, een aanvraag doen en vervolgens wordt die binnen ca. 2 tot 3 weken thuis of op het werk afgeleverd.

Top 5 financial lease import auto's voor € 400 per maand

Voor de gelegenheid heeft MrWheelson de 5 meest populaire importauto’s met een financial lease bedrag van rond de € 400 per maand op een rijtje gezet. Het maandbedrag is een indicatie. Bij deze maandbedragen is er uitgegaan van het aanbetalen van de BTW en een looptijd van 72 maanden in combinatie met een slottermijn. Omdat de BTW per auto anders is kan het maandbedrag verschillen. Voor een exacte prijsopgave adviseren we dan ook een aanvraag te doen.

BMW i3 importeren lease

1. Lease BMW i3

In 2013 wist BMW de wereld te verrassen met de introductie van de hybride en elektrische BMW i3.  Een compacte 5 deurs auto met een hoge instap en vaak voorzien van ecologische details. De laatste generatie i3 wordt uitsluitend aangedreven door een elektro motor.

Bekijk hier het BMW i3 aanbod met een leaseprijs van rond de € 400 per maand

 

BMW X1 importeren lease

2. Financial lease BMW X1

De eerste BMW X1 kwam in 2010 in de markt en combineert de hoge instap van een cross-over SUV met een compact formaat.  Inmiddels is de X1 in zijn 3e generatie. In 2012 en 2015 zijn er nieuwe modellen geïntroduceerd. In 2019 is de BMW X1 ook vernieuwd. De X1 is zowel met 2 wielaandrijving (sDrive) als 4 wielaandrijving leverbaar (xDrive) in combinatie met een diesel of benzine motor.

Bekijk hier het BMW X1 aanbod met een leaseprijs van rond de € 400 per maand

 

Volkswagen passat Variant importeren lease

3. Volkswagen Passat Variant leasen

Al bijna 50 jaar is de stationcar variant van de Volkswagen Passat op de markt. Een ruime auto die nog steeds populair is bij zowel de zakelijke als de particuliere rijders. Populair zijn de TDi uitvoeringen, maar ook de hybride GTE uitvoering zie je steeds vaker. Echt sportief zijn de exemplaren met de R-Line pakketten.

Bekijk hier het Volkswagen Passat Variant aanbod met een leaseprijs van rond de € 400 per maand

 

Audi A4 importeren financial lease

4. Audi A4 importeren met lease

Al ruim 25 jaar is de Audi A4 de keuze voor de zakelijke rijder die een betrouwbare auto zoekt. De A4 is zowel leverbaar als stationcar (Avant), sedan en als cabriolet. Recentere uitvoeringen van de cabriolet en coupe hebben inmiddels de naam Audi A5 gekregen. Gewild zijn de exemplaren die voorzien zijn van vierwielaandrijving, die staan bij Audi bekend als quattro.

Bekijk hier het Audi A4 aanbod met een leaseprijs van rond de € 400 per maand

 

Mercedes Benz B Klasse importeren lease

5. Mercedes Benz B Klasse leasing

De eerste Mercedes Benz B klasse kwam 15 jaar geleden op de markt en inmiddels zijn we in de 5e generatie. Recente facelifts vonden plaats in 2014 en 2019. De Mercedes B klasse is niet alleen leverbaar met een diesel en benzine motor, maar er is ook een volledig elektrische B klasse en een versie op aardgas te koop. Het topmodel is de B250 met een 224 pk benzine motor.

Bekijk hier het Mercedes Benz B Klasse aanbod met een leaseprijs van rond de € 400 per maand

 

Hoe regel je zo’n lease import auto voor € 400 per maand?

Als ondernemer de lease regelen voor een auto uit het buitenland hebben ze bij MrWheelson erg eenvoudig gemaakt:

1.     Zoek een auto uit op MrWheelson met een aanschafprijs tussen de € 30.000 en € 35.000.

2.     Doe een aanvraag en laat de eventuele gegevens van je inruilauto achter.

3.     Je ontvangt een voorstel en de aanvraag wordt gedaan.

4.     Teken het voorstel en heb geduld, de aflevering neemt ca. 2 tot 3 weken in beslag.

5.     De importauto wordt op de zaak of thuis afgeleverd en de eventuele inruilauto wordt mee teruggenomen.

Ook benieuwd welke auto's voor andere lease budgetten populair zijn?

Deel deze post