Top 5 leaseauto’s voor € 1.250 per maand

Welke auto's komen binnen handbereik bij een financial lease bedrag van € 1.250 per maand?

top-5-1250-financial-lease-import-autos

Bij een financial lease bedrag van rond de € 1.250 zijn het vooral de snelle stationwagons en luxe SUV's die populair zijn. Merken zoals Land Rover en Mercedes-Benz doen het goed in dit segment. Maar ook Volkswagen is vertegenwoordigd met de Volkswagen Touareg. Dit is de top 5 met populaire modellen die je kunt leasen rond de € 1.250 per maand. Bij de financial lease berekening is uitgegaan van een financial lease van 72 maanden met een slottermijn. Doe gerust een aanvraag om de exacte leaseprijs te ontvangen voor de auto van jouw dromen.

 

Audi RS6 importeren financial lease

1. Financial lease Audi RS6 Avant

De Audi RS is een van de powerwagons die op dit moment te koop is. Dit is het segment auto’s met een krachtige motor uit een sportauto en de praktische ruimte van een stationwagon. Een alternatief voor de Audi RS is bijvoorbeeld de Mercedes AMG E Klasse Estate. 

Bekijk hier het Audi RS6 aanbod met een leaseprijs vanaf € 1.250 per maand

 

BMW X5 importeren financial lease

2. Lease BMW X5

Op zoek naar een ruime crossover SUV met een sportieve wegligging? Dan is de BMW X5 een uitstekende keuze. De X5 was de eerste crossover van BMW. Het model werd twintig jaar geleden geïntroduceerd. Inmiddels loopt de X lijn van BMW van de compacte X1 tot de luxe X7.

Bekijk hier het BMW X5 lease aanbod met een leaseprijs vanaf € 1.250 per maand

 

Land Rover Range Rover importeren financial lease

3. Land Rover Range Rover lease

Het vlaggenschip van de Land Rover reeks is de Land Rover Range Rover. Deze auto biedt alle comfort van een luxe limousine, de terreineigenschappen van een terreinauto en de ruimte van een full size MPV. Met een Range Rover zul je genieten van elke kilometer.

Bekijk hier het Land Rover Range Rover aanbod met een leaseprijs vanaf € 1.250 per maand

 

Mercedes Benz GLE importeren financial lease

4. Mercedes Benz GLE financial lease

De Mercedes Benz GLE is de opvolger van de bekende Mercedes ML. De eerste luxe crossover van Mercedes. De GLE is binnen de GL# reeks (GLA, GLB, GLC, GLE, GLS) de luxe variant die geschikt is om grote afstanden af te leggen maar toch betaalbaar is. Bij MrWheelson is de GLE ook op grijs kenteken erg populair.

Bekijk hier het Mercedes Benz GLE klasse aanbod met een leaseprijs vanaf € 1.250 per maand

 

Volkswagen Touareg importeren financial lease

5. Leasing Volkswagen Touareg

Met de Touareg, vernoemd naar een Noord Afrikaans nomadenvolk, zette Volkswagen de eerste stap in het crossover segment. Krachtige motoren en een flinke ruimte in het interieur zorgen ervoor dat de Volkswagen Touareg een goed gezelschap is voor de zakelijke rijder die in het weekend ruimte nodig heeft voor gezin of hobby.

Bekijk hier het Volkswagen Touareg aanbod met een leaseprijs vanaf € 1.250 per maand

 

Leaseauto met een budget van € 1.250 per maand

Ben je tot de overtuiging gekomen dat jij als ondernemer rond de € 1.250 per maand uit wilt geven aan de lease van een auto? Dan vallen auto’s van rond de € 100.000 binnen jouw bereik. Hoe kun je de volgende stap zetten naar jouw leaseauto? Dat is eenvoudig. Zoek op MrWheelson naar auto’s tussen de € 100.000 en € 120.000 en doe een aanvraag. Dat gaat in een paar eenvoudige stappen:

 

Stap 1. Zoek een auto uit die binnen het budget valt en doe een informatie aanvraag.

Stap 2. Je ontvangt ons voorstel. Ga hiermee akkoord, stuur de gevraagde documenten op en doe de aanbetaling.

Stap 3. Wachten, het regelen van de papieren en het transport duurt circa twee tot drie weken.

Stap 4. We komen de auto thuis afleveren en nemen eventueel de inruilauto mee terug.

Als particulier een auto leasen? Dat kan ook. Doe de aanvraag en wij zorgen voor een offerte op maat. Nog vragen? Bel ons gerust op 085-4012905 of kijk op de contactpagina.

 

Ook benieuwd welke auto's voor andere lease budgetten populair zijn?

Deel deze post