Top 5 leaseauto’s voor € 250 per maand

Uit welke auto's kun je kiezen voor een financial lease van € 250 per maand

top-5-leaseautos-tot-250-euro

Stel je zou als ondernemer rond de € 250 per maand aan financial lease willen uitgeven, welke auto’s komen dan binnen handbereik? We hebben een top 5 samengesteld van populaire modellen die rond het budget van 250 euro per maand vallen. We zijn hierbij uitgegaan van een looptijd van 6 jaar en een slottermijn. Als aanbetaling hebben we de BTW meegenomen. Omdat per auto de BTW kan verschillen, voor sommige auto’s is er helemaal geen verrekenbare BTW, blijft het altijd maatwerk. Gebruik dit overzicht dan ook alleen ter indicatie.

 

1. BMW 1 Serie leasen

De BMW 1 Serie is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Een 2 deurs coupé, 5 deurs hatchback en zelfs als cabriolet. Hij is zowel leverbaar met benzine als met dieselmotor.

Bekijk hier het BMW 1 Serie aanbod met een leaseprijs van rond de € 250 per maand

 

2. Lease Volkswagen Golf

De Volkswagen Golf is al jarenlang een van de meest verkochte auto’s in de middenklasse. Naast de bekende diesel en benzinevarianten is de Golf ook leverbaar als volledig elektrische auto en met hybride aandrijving. De Golf wordt geleverd als 3 deurs en 5 deurs hatchback, cabriolet, stationwagen en in een hoge Golf Plus / Sportsvan uitvoering.

Bekijk hier het Volkswagen Golf aanbod met een leaseprijs van rond de € 250 per maand

 

3. Mini Cabrio lease

Mini Cabriolet importeren financial lease

De reïncarnatie van de Mini is in vele uitvoeringen leverbaar. Erg populair is de cabriolet uitvoering die zowel met benzine als dieselmotor leverbaar is. Heb je liever een 5 deurs, crossover, stationwagen of gewone 3 deurs Mini? Ook die is leverbaar.

Bekijk hier het Mini Cabrio aanbod met een leaseprijs van rond de € 250 per maand

 

4. Audi A1 leasing

Audi A1 importeren financial lease occasion

Op hetzelfde onderstel als de Volkswagen Polo heeft VAG de Audi A1 gebouwd. Leverbaar met 3 en 5 deuren en een keur aan benzine- en dieselmotoren. De Audi A1’s die je op MrWheelson kunt vinden zijn vaak voorzien van vele leuke opties.

Bekijk hier het Audi A1 aanbod met een leaseprijs van rond de € 250 per maand

 

Mercedes Benz A Klasse importeren financial lease occasion

5. Mercedes Benz A Klasse financial lease

De A Klasse van Mercedes is een van de succesnummers op MrWheelson. Met deze auto heb je de ruimte van de Golf, maar dan met de sportieve en exclusieve uitstraling van Mercedes. Het topmodel is de Mercedes-AMG A45, die gaat echter niet lukken voor € 250 per maand.

Bekijk hier het Mercedes Benz A Klasse aanbod met een leaseprijs van rond de € 250 per maand

 

Auto leasen voor € 250 per maand

Ben je ondernemer en heb je een budget van rond de € 250? Zoek dan op MrWheelson naar een auto met een vraagprijs van rond de € 20.000. Je kunt nu in een paar simpele stappen een auto leasen.

Stap 1. Zoek een auto uit en doe een aanvraag.

Stap 2. Geef akkoord op de offerte, lever de gevraagde documenten aan en doe een aanbetaling.

Stap 3. Geduld, het regelen van de papieren en het transport duurt circa twee tot drie weken.

Stap 4. We komen de leaseauto bij je thuis afleveren en nemen eventueel je inruilauto mee terug.

Als particulier een auto leasen? Dat kan ook. Doe de aanvraag en wij zorgen voor een offerte op maat. Nog vragen? Bel ons gerust op 085-4012905 of kijk op de contactpagina.

 

Ook benieuwd welke auto's voor andere lease budgetten populair zijn?

Deel deze post