Top 5 leaseauto's voor € 325 per maand

Welke auto's met een financial lease prijs van € 325 per maand zijn populair?

top-5-lease-autos-tot-325-euro

Je bent ondernemer en hebt een budget van € 325 per maand om een leaseauto in te zetten middels financial lease, wat zijn dan de populaire modellen? De 5 populaire modellen in deze prijsklasse hebben we voor je op een rij gezet. De looptijd waar we vanuit zijn gegaan is 72 maanden en we hebben rekening gehouden met de aanbetaling van de BTW en een slotbedrag aan het einde van de looptijd. Omdat financial lease maatwerk is kunnen er per auto verschillen zijn, dit komt onder andere door de hoogte van het BTW bedrag die per auto kan verschillen. Gebruik dit overzicht dan ook alleen ter indicatie.

 

BMW 2 Serie importeren financial lease

1. Lease BMW 2 Serie

In 2014 werd tussen de compacte 1 Serie en de 3 Serie de nieuwe BMW 2 Serie op de markt gebracht. Deze is als sportieve coupé, zomerse cabrio, als Active Tourer en als ruime Gran Tourer leverbaar. In de 2 Serie is, afhankelijk van het model, benzine, diesel en hybride aandrijving te vinden. Er zijn zelfs exemplaren met xDrive 4 wielaandrijving.

Bekijk hier het BMW 2 Serie aanbod met een leaseprijs van rond de € 325 per maand

 

2. Financial lease Mercedes Benz C Klasse

Een erg populair model bij MrWheelson is de Mercedes C Klasse. De ruime Estate en chique sedan (in het Duits Limousine genoemd) zijn hierbij favoriet. Daarnaast is de C klasse ook als coupé en cabriolet leverbaar. Topmodel is de Mercedes-Benz C63 AMG, die lukt echter niet voor dit maandbedrag.

Bekijk hier het Mercedes Benz C Klasse aanbod met een leaseprijs van rond de € 325 per maand

 

Audi A3 financial lease auto importeren

3. Audi A3 Leasing

Toen Audi de A3 op het platform van de Volkswagen Golf introduceerde was het direct een succesnummer. Inmiddels is de A3 leverbaar als 5 deurs Sportback, 4 deurs sedan (Limousine) en als 2 deurs cabriolet. Naast de bekende diesel en benzine varianten zijn er ook uitvoeringen op aardgas en met elektrische aandrijving.

Bekijk hier het Audi A3 aanbod met een leaseprijs van rond de € 325 per maand

 

Jeep Renegade financial lease auto importeren

4. Lease Jeep Renegade

De stoere en compacte Jeep Renegade kwam in 2014 op de markt en combineert zijn ruige looks met prettige handling en hoge instap. Door de hoge zitpositie heb je een duidelijk overzicht in de stad. De Renegade is leverbaar met verschillende benzine en dieselmotoren en deelt veel van zijn techniek met de Fiat 500.

Bekijk hier het Jeep Renegade aanbod met een leaseprijs van rond de € 325 per maand

 

5. BMW 3 Serie financial lease

De BMW 3 Serie is al sinds 1977 op de markt en is al jaren de keuze voor de sportieve zakenman en –vrouw. De 3 Serie is leverbaar als sedan en stationwagon (Touring bij BMW). De coupé en cabriolet zijn verplaatst naar de BMW 4 Serie.

Bekijk hier het BMW 3 Serie aanbod met een leaseprijs van rond de € 325 per maand

 

Leaseauto met een budget van € 325 per maand

Ben je tot de overtuiging gekomen dat jij als ondernemer rond de € 325 per maand uit wilt geven aan de lease van een auto? Dan vallen auto’s van rond de € 25.000 binnen jouw bereik. Hoe kun je de volgende stap zetten naar jouw leaseauto? Dat is eenvoudig. Zoek op MrWheelson naar auto’s tussen de € 25.000 en € 30.000 en doe een aanvraag. Dat gaat in een paar eenvoudige stappen:

Stappenplan auto leasen

Stap 1. Zoek een auto uit die binnen het budget valt en doe een informatie aanvraag.

Stap 2. Je ontvangt ons voorstel. Ga hiermee akkoord, stuur de gevraagde documenten op en doe de aanbetaling.

Stap 3. Wachten, het regelen van de papieren en het transport duurt circa twee tot drie weken.

Stap 4. We komen de auto thuis afleveren en nemen eventueel de inruilauto mee terug.

Als particulier een auto leasen? Dat kan ook. Doe de aanvraag en wij zorgen voor een offerte op maat. Nog vragen? Bel ons gerust op 085-4012905 of kijk op de contactpagina.

 

Ook benieuwd welke auto's voor andere lease budgetten populair zijn?

Deel deze post