Top 5 leaseauto’s voor € 650 per maand

Welke auto's zijn bereikbaar voor € 650 financial lease budget per maand?

auto-importeren-lease-650-per-maand

Financial lease is een populaire keuze als het gaat om het aanschaffen van een zakelijke auto. Deze vorm van lease is uitstekend te combineren met de aanschaf van een auto uit het buitenland. Daardoor profiteer je enerzijds van lage maandbedragen en de mogelijkheid om het bedrijfskapitaal aan te wenden om de onderneming te laten groeien, anderzijds kun je bij de import profiteren van lagere aanschafprijzen, completere uitrusting en meer keuze.

 

We hebben gekeken welke auto’s populair zijn in de prijsklasse € 650 tot € 700 per maand. Voor dit budget kun je kiezen uit een ruimte collecte crossover SUV’s, maar ook uit fraaie sedans en coupes. Voor de berekening van het financial lease bedrag zijn we uitgegaan van een aanbetaling van de BTW en een looptijd van 72 maanden met een slottermijn. Zowel qua aanbetaling, looptijd als slottermijn kunnen we financial lease aanpassen aan uw wensen. Als alternatief kunnen we ook (netto) operational lease aanbieden. Liever prive de auto leasen? Ook daar hebben we mogelijkheden voor bij MrWheelson.

 

Top 5 populaire auto’s bij MrWheelson voor € 650 per maand

We hebben de populaire modellen voor u op een rijtje gezet.

 

Land Rover Discovery Sport import lease

1. Land Rover Discovery Sport lease

De Land Rover Discovery is al dertig jaar een groot succes. In 2014 is er een sportieve variant van op de markt gebracht. In 2019 heeft het model een facelift gehad. Hij is leverbaar met zowel een benzine als een dieselmotor met aandrijving op twee of vier wielen.

Bekijk hier het Land Rover Discovery Sport financial lease aanbod met een leaseprijs van rond de € 650 per maand

 

volkswagen-tiguan-importeren-financial-lease

2. Lease Volkswagen Tiguan

De eerste Volkswagen Tiguan kwam in 2008 op de markt en inmiddels heeft het model in 2011 en 2016 een facelift gehad. In 2017 kwam er ook een grotere variant op de markt, de Volkswagen Tiguan Allspace. Er is keuze uit benzine en diesel varianten met handmatige of automatische transmissie met 2WD of 4WD.

Bekijk hier het Volkswagen Tiguan financial lease aanbod met een leaseprijs van rond de € 650 per maand

 

audi-sq5-importeren-financial-lease

3. Financial lease Audi SQ5

De eerste Audi Q5 die het label SQ5 mocht dragen werd in 2013 op de markt gebracht. Deze was uitgerust met een 3.0 TDi motor met 313 pk. In 2017 was de facelift de reden om ook een benzinevariant op de markt te brengen, de Audi SQ5 3.0 TFSi Quattro met 354 pk. De 2019 SQ5 TDi heeft 347 pk en de hybride Q5 55 TFSI e heeft 367 pk.

Bekijk hier het Audi SQ5 financial lease aanbod met een leaseprijs van rond de € 650 per maand

 

land-rover-range-rover-evoque-financial-lease-importeren

4. Land Rover Range Rover Evoque financial lease

In 2011 wist Land Rover de wereld te verrassen met de stoere en tegelijk chique Land Rover Range Rover Evoque. Deze auto moest het niet alleen hebben van zijn terreinvaardigheden maar ook van zijn chique uitstraling. Echt een SUV die ook in de stad kon worden gebruikt. Leverbaar als 3 deurs coupe en als 5 deurs SUV. Een facelift kreeg de Evoque in 2019. De aandrijving kan plaatsvinden met een benzine of diesel motor, met automatische of handmatige transmissie op 2 of 4 wielen.

Bekijk hier het Range Rover Evoque financial lease aanbod met een leaseprijs van rond de € 650 per maand

 

bmw-4-serie-importeren-financial-lease

5. BMW 4 Serie leasing

In 2013 was de autowereld in rep en roer. BMW introduceerde de 4 serie tussen de 5 serie en de 3 serie in. De coupe en cabriolet versie kregen de nieuwe typeaanduiding en in 2014 werd ook de 5 deurs Gran Coupe versie op de markt gebracht. De motorisering start in de benzine variant met een 418i, 420i, 430i, 440i en eindigt bij de M4. In de diesel is een 418d, 420d, 425d, 430d en zelfs een 435d beschikbaar. De uitvoeringen met aandrijving op 4 wielen zijn te herkennen aan de toevoeging xDrive.

Bekijk hier het BMW 4 Serie financial lease aanbod met een leaseprijs van rond de € 650 per maand

 

Hoe werkt financial lease?

Een auto vanuit het buitenland kopen met behulp van financial lease is door MrWheelson heel eenvoudig gemaakt.


Stap 1: Zoek een auto uit op MrWheelson en doe een aanvraag

De prijzen zijn all-in, dus inclusief aflevering aan huis, Nederlands kenteken en minimaal 1 jaar garantie. Om de auto's te vinden met een leaseprijs van rond de € 650 per maand kun je kijken naar aanbod met een vraagprijs van rond de € 50.000.

 

Stap 2: MrWheelson regelt de financial leaseaanvraag

Voor een akkoord op de financial lease aanvraag is vaak alleen maar een KvK nummer en een geboortedatum nodig. Ook zorgt MrWheelson voor een eerlijke inruilprijs voor uw eventuele inruilauto.

 

Stap 3: Teken de opdrachtbevestiging

De overeenkomst kan eenvoudig online getekend worden. Ook dienen enkele documenten aangeleverd te worden zoals en foto van het legitimatiebewijs en een zakelijke bankpas.

 

Stap 4: Eventjes geduld aub

Voor het logistieke en kentekenproces heeft MrWheelson ca. 2 tot 3 weken nodig.

 

Stap 5: Aflevering aan huis

De aflevering van de nieuwe aanwinst kan bij u thuis, op het werk of via een autodealer bij u in de buurt plaatsvinden. We hebben ook meerdere locaties in Nederland waar u de auto kunt afhalen. Ter plaatse kunt u uw inruilauto achterlaten.

 

Ook benieuwd welke auto's voor andere lease budgetten populair zijn?

Deel deze post